Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvP, czyli problemy z innymi graczami

<< < (22/38) > >>

Gabriel:
bardzo ogolne noobowe pytanie - przydatnosc nooba w pvp ?

pomijam roamy/ganki dla zabawy/treningu

na co moge sie w jakimkolwiek fleet pvp przydac oprocz tackla ?

myslalem np nad EW frytkami ale czy ma to sens? a jak nie to co innego?

(dodam ze mam w tym momencie raptem 4 mln SP i chodzi mi o role ktora moglbym pelnic w miare niedlugo a nie za 2 miechy skillowania)

amra:
Nie wielka, w gangu wiele nie zdziala bo glownie jako uczacy sie bedzia za  balast robil, a do tego nawdupia shipow na rattach.
Ale jak chesz aby korp  szedl w sile to trza sie z tym pogodzic i przeczekac jego noobowski okres bo zawsze jest szansa ze na dobrego PVPera wyrosnie. ;)

gregor40:

--- Cytat: Gabriel w Luty 12, 2010, 20:12:35 ---bardzo ogolne noobowe pytanie - przydatnosc nooba w pvp ?

(dodam ze mam w tym momencie raptem 4 mln SP i chodzi mi o role ktora moglbym pelnic w miare niedlugo a nie za 2 miechy skillowania)

--- Koniec cytatu ---

Zależy od gangu. EW niegłupie, możesz potem rozwijać się w EW dalej. Albo dictory - przydasz się, ale killi nie natrzaskasz.

Sammani:

--- Cytat: Gabriel w Luty 12, 2010, 20:12:35 ---bardzo ogolne noobowe pytanie - przydatnosc nooba w pvp ?

--- Koniec cytatu ---

tackling (nie wazne kto trzyma punkt na celu poki statek nie ucieka nigdzie :)) i scouting (sporo od tego zalezy). EW raczej w lolnightach, a nie na powazne floty.
Beda wtopy, beda lzy, ale zawsze do przodu z wiedza i opanowaniem, a oto chodzi.

Gabriel:

--- Cytat: Kane McCallan w Luty 12, 2010, 20:37:39 ---Nie wielka, w gangu wiele nie zdziala bo glownie jako uczacy sie bedzia za  balast robil, a do tego nawdupia shipow na rattach.
Ale jak chesz aby korp  szedl w sile to trza sie z tym pogodzic i przeczekac jego noobowski okres bo zawsze jest szansa ze na dobrego PVPera wyrosnie. ;)

--- Koniec cytatu ---

z tym sie absolutnie zgadzam ale to nie do konca odpowiedz na moje pytanie, moze sie zle wyrazilem

nie chodzi mi o przydatnosc mnie jako pilota ( jak sie naucze latac to dobrze jak sie nie naucze to i miliard SP nie pomoze) chodzilo mi o przydatnosc postaci ok 5 - 6 mln SP

--- Cytat: Michal G w Luty 12, 2010, 22:21:12 ---Albo dictory - przydasz się, ale killi nie natrzaskasz.

--- Koniec cytatu ---

ten pomysl mi sie podoba, gralem troche w fantasy mmo bufferem/supportem i brak moich wlasnych killi pod warunkiem ze kumple killuja wcale mi nie przeszkadza
wg EVEmon - 24D do dictorow, chyba niedlugo zaczne, jak skoncze skille do passive tanka

reasumujac - tackle, dykty, scouting ( reconami jak rozumiem, ale do nich mam sporo skillowania, covert opsy?)

a assault frytki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej