Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - rasy i tworzenie postaci

<< < (38/41) > >>

Colonel:
Ja! Ja! Wybierz mnie...

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Styczeń 27, 2011, 07:09:50 ---Jesteś pewien, że w okolicach wakacji będziesz chciał ganiać po stacji pełnym avatarem w spódniczce? :P

--- Koniec cytatu ---
Jasne, w każdym mmo gram jako female z jednego podstawowego powodu - lepiej oglądać zgrabna kobieca pupe niż spocona męska dupę, w eve tego tak nie widać bo jest tylko piktogram w lewym górnym rogu i to pod warunkiem ze go nie ukryjesz, ale w innych mmo jak np. Wow, aoc, lotr czy gw jesteś skazany na oglądanie zadu swojego avatara przez cały czas gry.

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Styczeń 27, 2011, 19:29:22 ---Jasne, w każdym mmo gram jako female z jednego podstawowego powodu - lepiej oglądać zgrabna kobieca pupe niż spocona męska dupę, w eve tego tak nie widać bo jest tylko piktogram w lewym górnym rogu i to pod warunkiem ze go nie ukryjesz, ale w innych mmo jak np. Wow, aoc, lotr czy gw jesteś skazany na oglądanie zadu swojego avatara przez cały czas gry.

--- Koniec cytatu ---

Ale wizja takiego Mikkera...

...prowadzącego spotkanie korpowe w Incarnie i swoim zwyczajem drącego się lekko ochrypłym głosem "siarap, k..rwa!", jest naprawdę groteskowa :)

sc0rp:
Lol
Skoro to różowe kroliczki to lepiej ceo i oficerów/dyrektorów nie da sie wymodelowac....

...pure rpg ;)

Dormio:

--- Cytat: matka w Styczeń 27, 2011, 14:51:06 ---Dermio, jeszcze powiedz co to ten cross.

--- Koniec cytatu ---
Mnie pytasz ?
Cross = skillowanie wszystkiego co nie jest opisane nazwą rasy do której przynależysz, np. jesteś gallenciakiem, ale skillujesz statki caldaruchów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej