Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - rasy i tworzenie postaci
matka:
--- Cytat: Mona X w Czerwiec 15, 2010, 23:22:06 ---Wielu ludzi razi estetyka Caldari, ale IMO większość z nich wygląda tak jak powinien wyglądać ludzki statek kosmiczny. Statki Gallente są bardziej opływowe i symetryczne. Wyglądają też jak wielkie fallusy.
--- Koniec cytatu ---
Chyba Asymetryczne. Symetryczne prędzej ammarzy. ; )
Chciałbym abyście mnie nakierowali. Podejdę do evki nie pierwszy raz, znajomość gry mam na poziomie dostatecznym ( takim że znam mniej wiecej statki ras, jak wygladaja, czym strzelają, co sie kopie, jak itp. 2 miesiące latalem gallente, później ammarami - 21triallongtime ). Zainteresował mnie nowy character creator, jakieś newsy o nowych usprawnieniach graficznych tez poczytałem. Mój wybór jest prosty i nie prosty : /
Swój wybór dziele tylko ze wzgledu na wygląd statków. Ammarzy albo Gallente. Portrer nie ma znaczenia bo jestem mile zaskoczony nowym charactor creator i w każdej rasie da się zrobić usatysfakcjonujące mnie osobiście piękne panie pilotki. Atrybuty - wiem ze będę chciał się trochę postrzelać pvp, ale dronki w przypadku gallente wymagają int/per ( o ile pamiętam ) no i dlatego mam cały czas dylemat między tymi dwoma rasami :( bo atrybuty do skillowania pvp nie pokrywają skillowania dronek. Statki mi się podobają w obu rasach. Chcialbym aby mi ktoś zaargumentował to że tak na prawdę jest możliwość/sens skillowania statkow/gunnery różnych ras. Chodzi mi o czas poświecony na skillowanie ship command danej rasy- przecież jak bede chciał nagle BSa zupełnie innej rasy to wszystkie 'drzewka' muszę skillować od frejki/small gunnery innej rasy ; / jaki w tym sens? Ktoś tak w ogóle robi? Przecież to mnóstwo czasu ; |
w skr. ammar czy gallente - pvp : )
Goomich:
--- Cytat: matka w Styczeń 27, 2011, 01:36:37 ---Chyba Asymetryczne.
--- Koniec cytatu ---
Bardziej nie znaczy że bardzo. :P
--- Cytat: matka w Styczeń 27, 2011, 01:36:37 ---ale dronki w przypadku gallente wymagają int/per ( o ile pamiętam )
--- Koniec cytatu ---
Mem/per.
--- Cytat: matka w Styczeń 27, 2011, 01:36:37 --- no i dlatego mam cały czas dylemat między tymi dwoma rasami :( bo atrybuty do skillowania pvp nie pokrywają skillowania dronek. Statki mi się podobają w obu rasach. Chcialbym aby mi ktoś zaargumentował to że tak na prawdę jest możliwość/sens skillowania statkow/gunnery różnych ras. Chodzi mi o czas poświecony na skillowanie ship command danej rasy- przecież jak bede chciał nagle BSa zupełnie innej rasy to wszystkie 'drzewka' muszę skillować od frejki/small gunnery innej rasy ; /
--- Koniec cytatu ---
Frejki i małe działka to akurat najmniejszy problem przy skillowaniu do BSa innej rasy.
--- Cytat: matka w Styczeń 27, 2011, 01:36:37 ---jaki w tym sens?
--- Koniec cytatu ---
Im więcej róznych statków możesz obsługiwać (dobrze!) tym łatwiej ci znaleźć satysfakcjonujące pew pew.
--- Cytat: matka w Styczeń 27, 2011, 01:36:37 --- Ktoś tak w ogóle robi? Przecież to mnóstwo czasu ; |
--- Koniec cytatu ---
http://eveboard.com/pilot/Mona_X
--- Cytat: matka w Styczeń 27, 2011, 01:36:37 ---w skr. ammar czy gallente - pvp : )
--- Koniec cytatu ---
Amarr.
matka:
--- Cytat: Mona X w Styczeń 27, 2011, 01:51:39 ---Frejki i małe działka to akurat najmniejszy problem przy skillowaniu do BSa innej rasy.
--- Koniec cytatu ---
To chyba tylko co jest na samym dole drzewka, nie mówie już o innych shipach, bardziej zaawansowanych.
Jakbyś powiedział gallente to bym poprosił o zapro i robił chara, a takto musisz mi powiedzieć czemu ammar. Tylko nie oszczedzaj w słowa ; )
Goomich:
Ponieważ w PVP w BSach Gallente są najgorszą rasą. Blastery walą solidnie, ale musisz podejść bardzo blisko i nawet jeśli ci się to uda, to laserowiec będzie miał dosyć czasu, żeby nadrobić nieco mniejsze obrażenia z pulsów. Railguny mają przynajmniej teoretycznie największy zasięg, ale za to są najsłabsze, co dodatkowo komplikuje fakt, że jako hybrydy mają też wady pozostałych dwóch rodzajów broni (do strzelania używają zarówno capa jak i amunicji).
SokoleOko:
--- Cytat: matka w Styczeń 27, 2011, 01:36:37 ---jestem mile zaskoczony nowym charactor creator i w każdej rasie da się zrobić usatysfakcjonujące mnie osobiście piękne panie pilotki.
--- Koniec cytatu ---
Jesteś pewien, że w okolicach wakacji będziesz chciał ganiać po stacji pełnym avatarem w spódniczce? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej