Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - rasy i tworzenie postaci
FirguS:
Prawda 20 dniowe skilowanie lvlu 5 potrafi demotywować :uglystupid2:
Aha co do skilowania statku to o ile jeszcze ci nikt nie polecił to radzę zainstalować Evemon (programik do planowania skilli zawierający baze skilli/itemów/statków) na początku trzymaj się certyfikatów proponowanych dla danego statku (nie rób oczywiście wszystkich skilli na V no chyba że musisz by odblokować inny skill). Jak zrobisz takie certyfikaty do powiedzmy lvl'u 4 to masz pewność że ci ship nie wymięknie przy pierwszym lepszym plexie albo cięższej misji ;).
macio:
To może ja jeszcze raz :
Interesuje mnie na początek robienie misji - misje typu bij/zabij. Którą rasę wybrać z uwagi na statki ofc tak aby przez np 2-3 miesiące móc skupić się na powyższym? Jak ustawić atrybuty? perc-15 int - ? will - ? mem - ?
Nie zacząłem jeszcze grać. Czytam i mam co raz więcej namieszane ;-D Nie wiem czy gra mi się spodoba. Nie wiem czy będę grał dłużej niż 21 dni. Ale jak nie spróbuję to nie będę wiedział.
z tego co czytałem to : jak wybiorę caldari to misje na semi afk, jak ammar - to ... no właśnie co? jak matar - to szybko ale trzeba uważać ż przeżywalnością, jak galente - to drony ale nie koniecznie tez przeżyję...
Chcę żeby gra mnie wciągnęła przez ten okres triala.
Doom:
amarr ma problem z dps, który na kilku npc jest masakryczny na kilku taki sobie a na jedną frakcję totalnie z dupy
minmatar.... w sumie do misji chyba natrudniejsza rasa, walisz albo artylerią (traking :/ ) albo karabinami więc ganiasz raty po całym pokecie (chyba że pójdziesz mocno w bok jak na matara i poskilujesz rakiety i drony na poziom wyzszy niż przeciętny, wtedy bawisz się rurką)
galente na semi afk są nastawieni bardziej niż caldari, (dronom nie trzeba zmieniać magazynków na wyrzutniach), a dominiks na t2 tanku wytankuje każdą typową l4, jedyny ewentualny problem że raty wytłuką ci drony
FirguS:
Ja z amarr przerzuciłem się na caldari z uwagi na zasięg (nie wk*** się że albo za daleko albo za blisko...) i tanka no i późniejsze misje zawierają nieprzyjemnie statki lubiące possać cap'a co dla armor tanka oznacza koniec ;)
macio:
No i sprawa jasna. Caldari.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej