Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - rasy i tworzenie postaci
Templar Brave:
Ja tam robię minmatarską rurką, bo jest dobra na każdą misję i ma świetny dps. Wolę phoona zdecydowanie bardziej niż jakiegoś tam gallentyjskiego kartofla czy caldaryjskiego rozdepniętego grzyba (albo papcia jak kto woli) O0
FirguS:
Idąc po najmniejszej linii oporu PVE-Caldari PVP-Minmatar :D
KilerZorg:
Witam!
Mam zprecyzowany plan na swoje istnienie w EVE, a jest górnictow i projekty do tago PvE ;D. A teraz pytania:
1) Jaka rasa do tego typu rozgrywki i jakie skile są do rozwoj tych zadań?
2) Czy Akademia przyjmuje ludzi na traju bo musze czekac do pierwszego na kase na abonament?
3) Czy konta nieaktywne sa kasowane? jak tak to po jakim czasie?
4) Czy da sie ustawiać overview na traju?
5) Na forum mowa czesto o atrybutach ale gam juz tydzień i zadnych opcji podniesiena ich nie miałe więc jak z tym jest? czy chodzi o skile i implanty?
Na razie tyle ale zapewne bedzie więcej
ps. wspamne że jestem noga i to totalna z angola i pozostałych. :'(
tnx for all
Goomich:
1. Najlepiej wyglądają Calari Civire. Minmatar Brutor wyglądają całkiem kul w tych swoich okularkach. Zdecydowanie nie polecam Caldari Achura, większości Amarrów (Khanid female są ok) i Gallente (ale to politycznie).
Z drugiej strony najczęściej będziesz oglądał swój statek. Wielu ludzi razi estetyka Caldari, ale IMO większość z nich wygląda tak jak powinien wyglądać ludzki statek kosmiczny. Statki Gallente są bardziej opływowe i symetryczne. Wyglądają też jak wielkie fallusy. Statki Matarów przedtrinity wyglądały jak posklejane kupy złomu. Teraz trochę mniej. Statki Amarrów, to znowu złote dilda.
Co do skilli, to praktycznie wszystkie.
2. Nie wiem.
3. Nie.
4. Tak, szukaj takiego białego trójkącika.
5. Tak, skille z działu learning i implanty ze slotów od 1 do 5.
NeX:
--- Cytat: Mona X w Czerwiec 15, 2010, 23:22:06 ---1. Najlepiej wyglądają Calari Civire. Minmatar Brutor wyglądają całkiem kul w tych swoich okularkach. Zdecydowanie nie polecam Caldari Achura, większości Amarrów (Khanid female są ok) i Gallente (ale to politycznie).
--- Koniec cytatu ---
No kurna, to niby ja brzydki jestem! To romantyczne spojrzenie i ciepło charakteru bijące z twarzy... Moja ulubiona mordka :2funny:
Tak w ogóle, pani niżej, to też Achura: :P
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?action=media;sa=album;in=13
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej