Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - rasy i tworzenie postaci

<< < (31/41) > >>

Goomich:

--- Cytat: Nefczi w Maj 13, 2010, 12:57:25 ---Czy ten bonus 100% szybsze skillowanie(chyba jakos tak ;))dotyczy kazdej nowostworzonej postaci(altow)?

--- Koniec cytatu ---

Każdy, kto ma poniżej 1,6M SP i skill, który właśnie robi nie przekroczy tego poziomu.

--- Cytat: Nefczi w Maj 13, 2010, 12:57:25 ---I druga sprawa. Zrobilem sobie maly remap atrybutow... Ogolnie z tego co czytalem najlepiej na poczatku wrzucic po 15 w Int i Memory i jedziemy z learningami(do atrybutow).
--- Koniec cytatu ---

To ci pomoże tylko z podstawowymi oraz z Logic i Eidetic Memory.

--- Cytat: Nefczi w Maj 13, 2010, 12:57:25 ---Jednak podobno wytrenowanie wszystkich learningow  zabiera jakies 4 miesiace. Czy to prawda?
--- Koniec cytatu ---

http://evemon.battleclinic.com/

--- Cytat: Nefczi w Maj 13, 2010, 12:57:25 ---Chodzi o to ze nie chce czekac miesiacami az wyskilluje atrybuty jak najbardziej.
--- Koniec cytatu ---

To zrób je na 4/4.

Doom:
Zakładając że nikt nie dał Ci jako noobowi paru milionów isków w prezencie, to nie masz się o co martwić.
Robisz podstawowe lerny na 4, a następnie zbierając kase na skille advenced (4,5 miliona za książkę) skilujesz inne rzeczy. Implanty +1/+2 dostajesz raczej szybko chyba jeszcze na tutorialowych misjach, natomiast +3 to już koszt podobny do advenced lernów więc nie szarżuj

Loc0:
Jesli nie lata w low/ 0.0 to moze ladowac i +4 jak ktos zasponsoruje. Im lepsze imple w glowie tym szybciej sie uczysz wiec warto inwestowac. Co do learningow to tak jak koledzy pisali 4/4. Jak to zrobisz to skilujesz statek ktorym bedziesz latal przez jakis czas (najczesciej jakies misyjne cudo), a po tym wciagasz basic learningi na 5 (bez empathy).
Ja po niemal 4 latach gry mam 5/4 i nie wiem kiedy mi sie zachce robic adv na 5 :D

Goomich:
Jakbyś zrobił od razu, to by ci się właśnie zwróciły. :)

Loc0:
Eee tam nie mam i zyje, za to kazdy durny skill jaki odciaga mnie od czegos tam x10+ na V podnosi mi cisnienie :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej