Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - rasy i tworzenie postaci
Loc0:
--- Cytat: Lord Underworld w Luty 23, 2009, 13:38:47 ---Mam takie pytanko.
Czy można zmienić swoją postać w trakcie gry?
Tzn że na moi avku widać moją gębę. i coś mi się nie podoba chce zmienić oświetlenie lub tło. Czy da się to zrobić?
Jeżeli się nie da to czy jest możliwość. stworzenia nowej postaci iii przeniesienia wszystkiego na nią.
--- Koniec cytatu ---
uhh byla o tym kiedys dysputa i wiekszosc zgodnie twierdzila, ze facjata nie ma znaczenia ... po czym pograli rok achurami i becaluja eurosy za zmiane najbardziej "silicon doll" rasy ;d (przynajmniej na avku ;d).
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Khobba w Luty 23, 2009, 13:50:26 ---tworzysz nową postać i płacisz bodaj 15 Euro za transfer portretu z jednej do drugiej
--- Koniec cytatu ---
Należy jednak pamiętać, że są pewne ograniczenia. Na pewno musi się zgadzać płeć i rasa, nie jestem pewien czy coś jeszcze (bloodline?).
xpocisk:
Jakiś czas pogrywałem już w EVE, postanowiłem spróbować znowu, założyłem nową postać i jakoś dziwnie mało skili mam na start, kiedyś chyba więcej ich dawali:). Wogóle system tworzenia postaci strasznie się smienił, nie miałem nawet opcji wybrania samodzielnie punktów cech postaci.
kavar_:
Nie maja praktycznie skilli, ale za to trening nowych, do pewnego poziomu, jest przyspieszony dwukrotnie.Boost konczy sie chyba, przy 800k sp.
tomassz:
xpocisk może powiedz ile miałeś skill point's na początkek, bo powinno być ponad 800k, a skilli masz mało może przez wybór profesji, skumulowałeś sobie i masz na wyższym poziomie skille a nie np. 20 skilli lvl 1 zamiast 5 na 4-5,
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej