Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - rasy i tworzenie postaci
Straszny:
--- Cytat: Lord Underworld w Luty 23, 2009, 08:55:52 ---Czyli w skrócie, każda robota da dochody lecz bardzo bardzo małe. XD to co ty robisz?
--- Koniec cytatu ---
jeśli chcesz zarabiać sporą kase powinieneś trafić do jakiegoś dużego tworu w 0.0, wtedy kasa jest z praktycznie każdej działalności - npcowanie, plexy, anomalie, kopanie, handel. Oczywiście twór takowy chce coś za coś, wiec bedziesz musiał brać udział w działaniach obrony status qvo albo powiększaniu terenu swojego sojuszu.
Lord Underworld:
Kolega na trialu w 5 dni dorobił się 23mln isk tylko na misjach. Używał slavingu. Czyli mógłbym też tak robić. :D
Khobba:
Slavingu? Czyli zatrudniał pięciu niewolników, żeby mu misje klepali? Ach ci amarzy... :D
A na poważnie: Chodzi Ci raczej o salvaging, czyli o odzyskiwanie komponentów z wraków statków.
Popieram Scary'ego, ale wątpię, żeby ktokolwiek przyjął Cię do poważnej organizacji w .0 (bo raczej zarejestrowany na SomethingAwful.com nie jesteś?).Nie wiem, czy już wczęsniej ktoś to mówił, ale szczerze polecam Ci na początek organizację w rodzaju Unseen Academy, gdzie mógłbyś nauczyć się podstaw gry. Po takim przeszkoleniu na pewno o wiele łatwiej będzie Ci znaleźć jakiekolwiek zajęcie.
btw, jak trochę pograsz, to zobaczysz, że 23mln to wbrew pozorom wcale nie tak dużo kasy ;-)
Lord Underworld:
Mam takie pytanko.
Czy można zmienić swoją postać w trakcie gry?
Tzn że na moi avku widać moją gębę. i coś mi się nie podoba chce zmienić oświetlenie lub tło. Czy da się to zrobić?
Jeżeli się nie da to czy jest możliwość. stworzenia nowej postaci iii przeniesienia wszystkiego na nią.
Khobba:
Masz dwie możliwości:
* tworzysz nową postać i płacisz bodaj 15 Euro za transfer portretu z jednej do drugiej
* tworzysz nową postać i przenosisz wszystko, co posiadasz na nią. Oczywiście skille będziesz musiał robic do nowa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej