Eve Online > Dyskusje ogólne
Czyżby zmiany w "inteligencji" NPC
Xarthias:
Ciekawe, czy na dronki się będą przełączać npce... Jeśli tak, to skończy się afkowanie kartoflem na misjach :(
Ezachiel:
--- Cytat: Xarthias w Styczeń 21, 2009, 10:02:55 ---Ciekawe, czy na dronki się będą przełączać npce... Jeśli tak, to skończy się afkowanie kartoflem na misjach :(
--- Koniec cytatu ---
Tak. Wczoraj na SiSi stwierdzilem ze ciekawe jak sie lata Phoenixem i polecialem na pasek w 0.0 ... waliłem do bs-ów citadelami zadajacymi po 70 dmg w siege :2funny: i wysłałem dronki, dronki dostały aggro :P
Xarthias:
--- Cytat: Edmund w Styczeń 21, 2009, 12:03:22 ---Tak. Wczoraj na SiSi stwierdzilem ze ciekawe jak sie lata Phoenixem i polecialem na pasek w 0.0 ... waliłem do bs-ów citadelami zadajacymi po 70 dmg w siege :2funny: i wysłałem dronki, dronki dostały aggro :P
--- Koniec cytatu ---
Crap...
To teraz misje będą kompletnie niegrywalne już... Można było coś porobić na innym koncie, książkę poczytać, albo coś, a tak... dupa... Raven na fofach nawet w połowie tak dobry nie jest :(
zlloty:
Raven na fofach po QR odpada. Trzeba będzie wrócić do dronek T1, skoro mają padać, jak muchy, żeby misje w ogóle były opłacalne.
Xarthias:
--- Cytat: Zlloty w Styczeń 21, 2009, 12:46:08 ---Raven na fofach po QR odpada. Trzeba będzie wrócić do dronek T1, skoro mają padać, jak muchy, żeby misje w ogóle były opłacalne.
--- Koniec cytatu ---
Aaa fakt, znerfili rakietki... Cóż, to drejk na fofach zostaje... Będzie się więcej czasu schodziło, ale cóż...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej