Eve Online > Dyskusje ogólne

Czyżby zmiany w "inteligencji" NPC

<< < (3/6) > >>

Ellaine:
Hm, czyli czas zrobić senrty T2

Ezachiel:
te 70 dmg, z citadeli, to z 2 x painterem ...

Doom:
NPC już teraz na misjach potrafią dać dronkom po dupie, mimo ze teoretycznie cały poket wściekły i celuje we mnie, z moich obserwacji wychodzi ze ten "bug" anomalia czy inne cholerstwo dotyczy niszczycieli i frytek
Te 70 dama to minimum dama rakiet gwarantowane przez QR po sygnaturowym tanku, Ed próbowałeś walnąć te bs normalnie torpedami bez siga?

Ezachiel:

--- Cytat: Doom w Styczeń 21, 2009, 18:16:13 ---NPC już teraz na misjach potrafią dać dronkom po dupie, mimo ze teoretycznie cały poket wściekły i celuje we mnie, z moich obserwacji wychodzi ze ten "bug" anomalia czy inne cholerstwo dotyczy niszczycieli i frytek
Te 70 dama to minimum dama rakiet gwarantowane przez QR po sygnaturowym tanku, Ed próbowałeś walnąć te bs normalnie torpedami bez siga?

--- Koniec cytatu ---
tak, po 38 dmg :)

Wiesz, w POS weszło za 10k dmg a nie mam skill za bardzo na dreada

Doom:
Sorry pomyliłem się ;) te 70 to minimum mi gwarantowane za salwę 7 rakiet z CNR, znaczy minimalny dam to 10 od rakiety, i tak lepiej niż komunikat "You're xxx miss completly..." ;) niewiele ale lepiej, zresztą oba skille do tępienia małych drani dużymi rakietami mam juz podbite na 3 i teraz to jest około 100 dama z salwy, ciekaw jestem jak to będzie wyglądało na precyzionach i obu skilach na pięć...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej