Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions V
Tytuwa:
Dziękuję za szybką odpowiedź. To AWU rozwiązuje kłopot. Dzięki raz jeszcze.
kaospl:
Witam,
Nie wiem czy watek byl poruszany juz na forum, podejrzewam ze byl ale siedze w pracy i tak po kryjomu pisze wiec nie bardzo mam czas zeby szukac.. wiec z gory przepraszam:))
Sprawa wyglada tak, mam Caldari - Soldier i gram 2 dzien. wymyslilem sobie ze na poczatek bede gornikiem i oczywiscie pvp i tu pojawia sie mkoje pytanie. Caly czas mam ten pierwszy statek i nie bardzo mnie stac na cos ciekawego. Pomozcie mi wybrac jakis dobry statek na poczatek za niewielka kase, taki ktory bedzie pasowal do moich zalozen.
Chyba ze jest jakis quest gdzies w poczatkowej fazie gry gdzie w nagrode dostane statek bo cos takiego sie mi o uszy obilo na rookie channel w grze. ale nie jestem pewien..
Doradzcie
Pozdrawiam,
kaos
EDIT:
wiedzialem ze cos zle zrobilem... a juz sie balem ze watek zostal skasowany :P heh
Ezachiel:
Jest quest, misja początkowa gdzie dostajesz fregatki i sprzet do nich..
A statki to .. polecam merlin do PvE lub Kestrel jesli nei masz skillz na raile, a do kopania bantam.
Goomich:
--- Cytat: kaospl w Styczeń 07, 2009, 12:41:05 ---Sprawa wyglada tak, mam Caldari - Soldier i gram 2 dzien. wymyslilem sobie ze na poczatek bede gornikiem
--- Koniec cytatu ---
Nie kop, nie kop, nie kop, nie kop, nie kop, nie kop.
Ellaine:
Nie warto być górnikiem "na początek". Do tego trzeba mieć serce, pasję.
Na każdym etapie rozwoju, jako górnik zarobisz 3 razy mniej niż najbiedniejsi klepacze ratów/misji, spędzisz dziesiątki godzin w praktycznie nieruchomym statku wytrzymałym jak mokra bibułka wpatrując się w mryganie laserów górniczych i w przeciwieństwie do klepaczy ratów/misji poświęcisz pół roku skillowania na rzeczy które kompletnie i absolutnie nie przydadzą Ci się do pvp czy czegokolwiek innego.
Kopanie trzeba kochać, inaczej nie ma to sensu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej