Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions V
Dylan:
Chodziło mi ogólnie o możliwości gry, rozumiem że nie można sterować więcej niż jednym statkiem..
Kojarzyłem taką opcje z ''Homeworld 2''.
Co się znajduje w kosmosie, czy te wszystkie planety itp. są tylko po to żeby być czy mają w sobie coś znaczącego..
Widziałem że jakieś rejony są przejęte przez korporacje, szło się natknąć na zawieszone w kosmosie satelity i jakieś składowiska..
Zastanawiam się czy da się posiadać swoją bazę, coś budować itp. a nie tylko siedzieć na staciach...
Rozwój naszej postaci skupia się na tym co możemy nią obsługiwać, pomijając już opcje na stacji i wszelaką rozbudową mojego stateczku czego mogę się jeszcze spodziewać..
Doom:
--- Cytuj ---Co się znajduje w kosmosie, czy te wszystkie planety itp. są tylko po to żeby być czy mają w sobie coś znaczącego..
--- Koniec cytatu ---
Mają. Można na nie zrobić align dzięki czemu można szybko wynieść się z gorącej strefy :P
Dodatkowo na orbicie księżyców można ustawić własne struktury (ale jest pare warunków do spełnienia)
--- Cytuj ---Zastanawiam się czy da się posiadać swoją bazę, coś budować itp. a nie tylko siedzieć na staciach...
--- Koniec cytatu ---
Częściowo odpowiedziałem wyzej - w empire można montować posy (takie małe posterunki) zastosowanie różne, od małej fabryki, przez centrum badawcze, "platformę wiertniczą" do zjadania minerałów z księżyca, po posterunek nadający na wszystkich kanałach info ze ten system należy do właścicieli stacji ;) części funkci posów aktywan jest dopiero w low secu, a wszystkie są dostępne tylko w nie NPC 0.0
W 00 można tez stawiać regularne stacje kosmiczne ale to opcja zdecydowniae dla dużych gróp graczy (zdaje się ze wręcz mechanika nie daje wykonać tej akcji poniżej poziomu sojuszu)
--- Cytuj ---Rozwój naszej postaci skupia się na tym co możemy nią obsługiwać, pomijając już opcje na stacji i wszelaką rozbudową mojego stateczku czego mogę się jeszcze spodziewać..
--- Koniec cytatu ---
jest pare skili które trzeba mieć do zarządzania korporacją, parę które dają bonusy jeśli dowodzisz jakimś związkiem taktycznym, kolejne ułatwiają znęcanie się nad marketem np masz zasięg na kilka systemów / regionów, nie musisz być zadokowany żeby zlecić jakieś marketowe transakcje itp i na koniec chyba inwencje czyli "wynajdywanie" t2 sprzętu i statków
jak coś pominąłem pewnie zostanę uzupełniony ;)
Tytuwa:
Cześć;
Sprawa wygląda następująco. W EveMon znalazłem fit do Coercera. Mam wszystkie wymagane skile na odpowiednich poziomach i sprzęt wchodzi. Problem polega na tym, że brakuje mi PowerGrida. Mam 93,75 a potrzeba 98 (Engeenering mam na V poziomie). Proszę o pomoc.
Khobba:
Może spróbuj wytrenować AWU (Advanced Weapon Upgrades)
Shaila Er:
Jeżeli brakuje Ci power grida to fit, który Cię interesuje, nie wchodzi :crazy2: Możesz ogranczyć zapotrzebowanie turretów w power grid dzkięki skilowi advanced weapon upgrades a przede wszystkim statki fituj tak, jak Tobie odpowiada a nie jak podejrzysz na evemoonie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej