Eve Online > NoobGarten
Implanty
Dux:
Każdy skill oparty jest na dwóch atrybutach. Łącznie wszystkich atrybutów jest 5 (inteligence, memory, perception, willpower i charisma). Każda postać ma bazową liczbę punktów dla każdego z tych atrybutów. Każdy implant ładowany na sloty od 1 do 5 podnosi o określoną wartość punktową jeden z w/w atrybutów.
Czas skilowania można przyspieszyć podnosząc postaci wartość tych atrybutów, które wpływają na proces uczenia się danego skila. Robisz to właśnie dzięki odpowiednim implantom (jesli załadujesz implant do charyzmy, a skill zależy od memory i inteligence, to czas uczenia się tego skila nie przyspieszy ani o drobinę). Drugim sposobem jest remap atrybutów, ale to zostaw sobie na potem, bo są spore ograniczenia co do możliwości ich zastosowania, przez co na początku remapem prędzej czas skilowania sobie wydłużysz, niż skrócisz.
Doom:
--- Cytat: Pol Kent w Grudzień 12, 2014, 08:16:10 ---Możesz. Zainstaluj sobie program EVE monitor - jeśli dobrze pamiętam. Tak między innymi możesz się pobawić kalkulatorem pokazującym wpływ implantów na czas uczenia skilli.
Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
http://evemon.battleclinic.com/
Ryo:
--- Cytat: Doom w Grudzień 12, 2014, 09:26:21 ---http://evemon.battleclinic.com/
--- Koniec cytatu ---
THX! Używam linuxa, ale okazałem się że jest wersja na linux - gtkevemon. 8)
Anthar:
Zazwyczaj robi revmap + 2 implanty w tym samym kierunku.
+3 najczesciej uzywanie
+4 jesli siedzisz w Higsecu
+5 nie sa warte ceny , chyba ze wrzucisz je na alta ktory siedzi na stacji i ma skillowac sie w ten sposob przez najblizsze 2 lata
Z pierwszym revmapem wstrzymaj sie z pol roku, az bedziesz wiedzial co chcesz robic, pozatym taki revmap pozwala w miare normalnie podslikowac podstawowe core skille na IV (lub V) nim sie skupi na czyms wiekszym.
GlassCutter:
--- Cytat: Anthar w Grudzień 12, 2014, 12:21:03 ---+3 najczesciej uzywanie przez noobów
+4 jedyne faktycznie godne polecenia
+5 jesli siedzisz w Higsecu
--- Koniec cytatu ---
Pozwoliłem sobie poprawić :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej