Eve Online > NoobGarten

Implanty

<< < (4/5) > >>

Anthar:

--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 12, 2014, 12:34:05 ---+3 najczesciej uzywanie gdy latasz na prawdziwe bitki, czyli gdy wrog jest conajmniej rownie silny co Ty ( prawie pewne ze spadniesz i bedziesz sie reshipowal - pewnie wiecej niz raz)

+4 jedyne faktycznie godne polecenia , gdy farmisz kille lub bloobujesz wroga / raciarke ( nie powinienes spasc , a jak spadniesz to koledzy z roama beda sie smiac ze spadles na takich noobach , malo tego beda sie smiac ze miales zwykle implanty a nie T2)

+5 jesli siedzisz w Higsecu ( w jednym miejscu i masz za duzo kasy i ten tydzien w ciagu calego roku naprawde robi dla Ciebie roznice)

--- Koniec cytatu ---
Pozwolilem sobie poprawic.

GlassCutter:

--- Cytat: Anthar w Grudzień 12, 2014, 14:07:33 ---Pozwolilem sobie poprawic.

--- Koniec cytatu ---

Ogarnij się?
+3 są tańsze niż ammo które mam w statku wyskakując z dziury, można na nie zarobić rozwalając 3 bs'y na pasku.

+4 kosztują 20mln, w dalszym ciągu śmieszne pieniądze w stosunku do tego w czym się lata, tym bardziej że na dobrą sprawę potrzebujesz tylko 2.

+5 ... jeżeli Cie na nie nie stać to twój problem, wielu ludzi w hi na nie stać i nie ryzykują ich utraty, bo niby jak? Tak ten tydzień w ciągu roku robiłby mi różnicę.

Reszty kretyńskich tekstów nie będę komentował bo są zwyczajnie śmieszne.

Anthar:
Bo i mialy byc smieszne ;)
Pozatym 2x +4 to 40mil.
Spadnij w takich 3x w ciagu dnia i miej takich kilka dni w tygodniu to zrozumiesz o co chodzi :D

Sprawa prosta, lecisz na male roamy to nawet jak spadniesz podem zazwyczaj zwiejesz ( znam goscia w low , ktory 3 lata ma juz te same high grade slavey a lata i spada czesto frejka)
Na duzej bitce, zadko kiedy nie jestes w baniach , wiec juz jajem nie zwiejesz , nawet jesli nikt ci poda nie chce zabic to najszybszy reship robi sie przez self destructa.

Zreszta sam zaczeles :
"+3 najczesciej uzywanie przez noobów"

Isengrim:
Glass, to jest Anthar "Nie Znam Sie to Sie Wypowiem" Thebess. Nie ma co sobie cisnienia podnosic. ;)

Nowy kolego - sprawa jest prosta: zainwestuj w skill p.t. Infomorph Psychology, zrob sobie ze 2 jump clone'y (brak standow mozna zalatwic wstepujac do corpa Estel Arador) i w jednym klonie z implantami +5 lataj sobie po hisecu, a jak chcesz sie pobawic w pvp to przeskakuj w drugi klon z tanszymi implantami lub w ogole bez nich i jazda.

GlassCutter:

--- Cytat: Anthar w Grudzień 12, 2014, 15:55:03 ---Pozatym 2x +4 to 40mil.

--- Koniec cytatu ---

Cep z fitem lol :P

--- Cytat: Anthar w Grudzień 12, 2014, 15:55:03 ---Spadnij w takich 3x w ciagu dnia i miej takich kilka dni w tygodniu to zrozumiesz o co chodzi :D

--- Koniec cytatu ---

Mam awersje do blobów, przykro mi ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej