Eve Online > NoobGarten
Implanty
malroy:
witajcie,
możecie podzielić się swoimi radami w dziedzinie implantów, jakie na początku warto kupić i na ile skill rozwinąć (nie docelowo, tylko na poczatku gry). Będę wdzięczny za odpowiedzi.
pozdrawiam
boris
Uar Narrkis:
Heh, cybernetyka na IV i implanty +4 do kazdego atrybutu :P
malroy:
na start chyba wystarczy cyber na lev 2 i +3, czy od razu iść wyżej - jak tak to czy opłaca się kupowac implanty słabsze w trakcie skillowania na wyższe, przyśpieszy to dużo? Czy nie warto kasy wydawać?
Ozyrryz:
A może byś łaskawie poszukał tutaj czy na eve-online? Takich topików jak Twój jest sporo w tym przyklejone i wyjaśniające praktycznie wszystko. Jeżeli jesteś nowym graczem to skille 4 ( standard )/4 ( advanced) oraz implanty +4... ciągnięcie wszystkiego a lvl5 na starcie może Cię zniechęcić do gry. Ja mam kilka kont i wszędzie skile 5/5 wraz z +5 implantami i gucio mnie obchodzi czy czas spędzony na ich trenowanie zwróci się po 2 czy 12 latach... na zabawę w 0.0 a w obecnej chwili w sumie gdziekolwiek nie mam czasu więc straty implantów się nie obawiam ( choć to też nie jest już taki majątek jak kiedyś ), a skille zawsze lecą szybciej i wiem, że szybciej już nie mogą co daje mi jakąś tam satysfakcję, że nie tracę do starszych graczy. Jak widzisz wszystko zależy od stylu i podejścia do gry i czasu na nią. Jeśli piracisz i jesteś w gorącej wodzie kąpany to zatrzymaj się na 4/4/3. Cokolwiek poniżej to wg mnie opóźnianie się w rozwoju na własne życzenie.
Yogos:
Zależy na jakim jesteś poziomie.
Jak początkujący to implanty do atrybutów sobie załóż i ci wystarczy.
Ale potem jak już będziesz miał skile wymaksowane do danego typu statku to do implantów wrócisz.
Bo gdy się spotkają dwie postacje z maksymalnymi skilami to właśnie te % z implantów robią różnice między nimi ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej