Eve Online > Dyskusje ogólne
Ostatni Live Dev Blog
ivil:
Jego pierwszy duzy nerf wiec oczywiste jest ze zachowuje sie jak dziewczyna w czasie pierwszej miesiaczki :P
Jak sie ma pomysł to mozna sie dobrze bawic statkami kazdej rasy a jak nie to sie zyje od i-win shipa do i-win shipa i placze co zmiany i rebalans (nerf).
myst1q:
jak mi ktos scramblerem wylaczy mwd gdy wpadne megasem w campe, to nawet do gate spowrotem nie dobije.
dzisiaj tak sobie myslalem, i caldari tez zostana ZAJEBI*CIE znerfienie. biedne raveny. spotka jednego shipa z 8 defenderami i nawet 1 dmg nie zada ^^.
dormio-> no wlasnie nie. wyrobienie missli pod takiego ravena nie zajmie mi miesiac. no chyba ze t1, to tak, ale t2 to juz nie. shield tank tez nie bedzie krotki.
i nie mow, mi,ze mam wyskillowane missle, bo uzywam blasterow... tylko ich- nie mam slotow by inne wsadzac ^^.
dormio-> znam goscia, ktory ma 6 konta, nie postaci, 6 kont. ma minery+producenci, chara do malych statkow [do BS'a] i jakis jeszcze.
--- Cytuj ---zrobienie command shipa innej rasy nie zajmie ci miesiaca. samego command shipa. haca moze bys zmiescil, ale i tak bys nie mial skilli do dzialek t2.
--- Koniec cytatu ---
W powyższym zdaniu sam popełniłeś błędy interpunkcyjne. Nie będę wskazywać gdzie, bo skoro jesteś tak dobry z pisowni to sam jesteś w stanie je znaleźć i poprawić.
to moze ci to przepisze jeszcze raz....
zrobienie command shipa innej rasy nie zajmie ci miesciaca. zrobiebie SAMEGO command shipa. haca moze bys zmiescil, ale i tka bys nie mial skilli do dziajek t2.
teraz lepiej? 'samego command shipa' bylo rownowaznikiem zdania .
pozatym... jesli latam maruauderem gallente to nie wystarczy mi zrobic laserow by latac marauderem ammarow, i co jak co, nie zajmie mnie to miesiaca.
--- Cytuj ---Jeśli postępujesz jak sam powyżej napisałeś (o braku skilli do działek T2, co swoją drogą nie jest KONIECZNE by latać statkiem T2), to chyba jesteś ewenementem co robi najpierw skille na statki, a dopiero potem rozwija skille pozostałe potrzebne do latania nimi. Chyba wszyscy mi znani gracze w EVE skillują mniej więcej równolegle (do lvl3-4 żaden problem czasowy) i na statki i na broń i na skille pomocnicze.
--- Koniec cytatu ---
akurat nie. najpierw wole wyskillowac dziala t2. ale TY i inni mi mowicie, ze prrzesiadka na shipy innej rasy to miesiac. owszem. ale jak tymi statkami bede latac.
ktos tam mowil, ze nano nerf to dla mnie lepiej. otoz nie. bo na mojej lodce mam tylko kilka km zasiegu [optimala] i trzeba jeszcze doleciec.
choc cos mi sie wydaje, ze caldari najbardziej ucierpi na nadchodzacych zmianach, jak juz pisalem, nie beda w stanie zadac zadnego dmg'u.
horax:
Horax, ja rozumiem, ze chcesz dobrze, ale to totalny offtop i flame wiec ciach.
Wilk:
--- Cytat: myst1q w Październik 10, 2008, 11:43:59 ---jak mi ktos scramblerem wylaczy mwd gdy wpadne megasem w campe, to nawet do gate spowrotem nie dobije.
--- Koniec cytatu ---
Jak wpadniesz w campe to z miejsca dostaniesz kilka webów i też nie dolecisz więc w czym problem? I gadasz jakby to tylko megasowi wyłączało mwd.
A co do rakietek i defenderów, to ja mam sp tylko w rakietki i jakoś mnie te defendery nie przerażają. Zgadnij dlaczego.
myst1q:
--- Cytat: Wilk w Październik 10, 2008, 12:00:38 ---Jak wpadniesz w campe to z miejsca dostaniesz kilka webów i też nie dolecisz więc w czym problem? I gadasz jakby to tylko megasowi wyłączało mwd.
A co do rakietek i defenderów, to ja mam sp tylko w rakietki i jakoś mnie te defendery nie przerażają. Zgadnij dlaczego.
--- Koniec cytatu ---
nie wiem, ale jak bedzie siedzial sobie w ravenie i ci kestrel zje caly dps to cie zbrechtam.
mwd wylaczy wszystkim tylko wiesz... zanim mnie zlockuja WSZYSCY to mam kilka sekund. a zlockuje mnie frajka, zarzuci scrambla i sie bede turlac do gejta z 130km/s [nie liczac weba] zamiast z 800km/s+.
pozatym... kilka razy walenie na mwd to gate w brutixie uratowalo mi dupe, nawet jak mialem na sobie trzy-cztery weby- zanim mnie zlockowali to juz mialem predkosc wystarczajaca by sie doturlac do gejta, a jak bedzie mozliwosc wylaczenia mwd to nie bedzie mozliwosci ucieczki, proste.
--- Cytat: horax ---tutaj bazgroly horaxa o tym czego uzywac
--- Koniec cytatu ---
horax- nie chce mi sie uzywac quote ;p. code sie szybiej pisze i nie czyta sie tego ciezko. specjalnie dla ciebie zrobilem teraz wyjatek i uzylem quoty ^^.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej