Eve Online > Dyskusje ogólne
Ostatni Live Dev Blog
Pol Kent:
Halo! Czy ktoś słuszał wczorajszego Bloga ? i coś zrozumiał ? ;) NA forum eve-online piszą o jakichś niesamowitych rzeczach ?!
Matarzy - do likwidacji ???
Caldari - UberPvP :o
Missile - najlepsze na wszystko ?!
O co chodzi ? Niech ktoś się podzieli tym co usłyszał, proszę.
litestep:
Nie było powiedziane raczej nic nowego - to samo co było wiadomo od dawna i co spowodowało takie fale whine na forach. Nie wiem skąd opinia o ubercaldari ? Było mówione, że defendery będą w jakiś sposób boostnięte. Medium dronki trochę oberwą, bo za dobrze sobie radzą z fregatami. Było też powiedziane że cepy mają być faktycznie najszybszymi statkami w grze, ale bronie frytkowe np. light missle mają je trafiać. IMHO to bez sensu chyba, że usuną/znerfią assult launcher ...
Ogólnie mniej lub bardziej zmieni się całe pvp, więc bez porządnych testów na sisi nie ma co gdybać.
Xarthias:
Tak się plotki rodzą :P
Ktoś czegoś nie usłyszy, dopowie sobie itd, a potem wychodzą takie kwiatki :D
Khobba:
A ustosunkowali się w jakikolwiek sposób do zarzutów z wątku dot. tego live dev bloga na eve-o?
Są/będą gdzieś w ogóle jakieś zapisy dostępne?
plotki, nie plotki, ale chyba zacznę rakiety skillować ;-)
Yogos:
Nie podali żadnych statystyk.
Na sisi też jeszcze nie ma chyba patha.
Z rzeczy konkretniejszych no to chcą dołożyć dotatkowy hangar na black opsach na paliwo.
Coś tam z afami będą zmieniąć.
Coś tam z defenderami zminić żeby zaczęły być wreszcie użyteczne.
I ogólenie booscik rakiet i dron żeby wreszcie zabijały te paskudne interceptrory.
Pozwolę sobie tutaj na drobną złośliwość i powiem że jeśli to mają być te same interceptory które mają być najszybszymi statkami w grze(zakładająć że się sfitują na full nano) to ja sie zastanawiam po co nimi latać na nano skoro nie będą miały szansy tankować speedem.
Dobra więcej nie narzekam.
Zobaczymy co ciekawego zmienią w tym speedzie co naprawi ich zmianiy którym skrzywdzili poprzednio balster shipy.
Jako Galente co path to mnie tylko wkurwiają. Blaster shipy, drone shipy (myrnmidion/eos) ,rekony lachesis/arazu. Non stop kurwa nerfują i ograniczają możliwości. Aż mnei krew zalała i se matarów wyskilowałem.
I co zmiana to widze że Drake będzie omni super pwnzor shipem. >:(
Aha i potwierdzili że scrambler będzie wyłączał MWD.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej