Eve Online > Dyskusje ogólne
Ostatni Live Dev Blog
Dormio:
--- Cytat: myst1q w Październik 10, 2008, 00:21:54 ---megas nie byl mega statkiem. nie bylo takiego w grze, ale nie powiesz mi, ze skillowanie np. projectili na large t2 i robienie bs'ow zajmie mi miesiac.... zajmie mi ze 2-3 ;|.
--- Koniec cytatu ---
Megas był, jest i będzie mega statkiem - choćby poprzez "mega" w nazwie :P
--- Cytat: myst1q w Październik 10, 2008, 00:21:54 ---ja np. chce latac gallente. i tylko gallente. zadna inna rasa mi sie nie podoba. np. minmatarzy- wole juz latac wrakiem. albo caldari- nie podobaja mi sie missle, a ich statki sa brzydkie. ammarzy, jeszcze jeszcze, jesli nie gallente to pewnie nimi ;p.
--- Koniec cytatu ---
No i co Ciebie powstrzymuje ? Mając skille pod Gallente możesz z niewielkim nakładem czasu i SP przesiąść się na prawie połowę statków Caldari (nie musisz drugi raz skillować hybryd), jedynie czego (być może) braknie to odpowiednich skilli dotyczących tarcz. Przesiadając się na Amarr musisz doskillować tylko lasery, więc w czym problem ? Zrozum, że będąc na czubku jednej piramidy żeby przejść na drugą musisz zejść na sam dół, w EVE nie masz jednak do czynienia z piramidami, a co najwyżej grzbietami górskimi podlegającymi ciągłej erozji (vide nerf) gdzie żeby wejść na nowy szczyt nie musisz zejść na sam dół.
--- Cytat: myst1q w Październik 10, 2008, 00:21:54 ---250 000 kont != 250 000 graczy. znam ludzi, ktorzy maja po 5kont i wiecej. a tam dwoch trzech minerow, tam cos do pvp, tam cos do kapitali, etc.
--- Koniec cytatu ---
Ilu znasz takich co mają 5 kont i jaki to % wszystkich graczy jakich znasz ? Ja na ten przykład nie znam nikogo kto ma 5 kont.
A może chodzi nie o konta, a o chary ? Każdy może mieć po 3 chary na konto, co oznacza, że może mieć 3 wąsko wyspecjalizowane postacie. Nie wiem po co komu 5 kont, bo już 2 w zasadzie wyczerpują możliwości jeśli chodzi o specjalizacje.
--- Cytat: myst1q w Październik 10, 2008, 00:21:54 ---
--- Kod: ---Ktory po prostu nie odzwierciedla sprawy, ktory ksztaltuje sie mniej wiecej tak:
--- Koniec kodu ---
ktora.
--- Koniec cytatu ---
Błąd => który. Nie chodziło o sprawę, a błąd.
Z braku argumentów chwytasz się argumentu błędów ortograficznych i gramatycznych ? Sam ich nie popełniasz ? No chyba, że lubisz wytykać innym, a skoro tak to patrz poniżej.
--- Cytat: myst1q w Październik 10, 2008, 00:21:54 ---zrobienie command shipa innej rasy nie zajmie ci miesiaca. samego command shipa. haca moze bys zmiescil, ale i tak bys nie mial skilli do dzialekk t2.
--- Koniec cytatu ---
W powyższym zdaniu sam popełniłeś błędy interpunkcyjne. Nie będę wskazywać gdzie, bo skoro jesteś tak dobry z pisowni to sam jesteś w stanie je znaleźć i poprawić.
Jeśli postępujesz jak sam powyżej napisałeś (o braku skilli do działek T2, co swoją drogą nie jest KONIECZNE by latać statkiem T2), to chyba jesteś ewenementem co robi najpierw skille na statki, a dopiero potem rozwija skille pozostałe potrzebne do latania nimi. Chyba wszyscy mi znani gracze w EVE skillują mniej więcej równolegle (do lvl3-4 żaden problem czasowy) i na statki i na broń i na skille pomocnicze.
--- Cytat: myst1q w Październik 10, 2008, 00:21:54 ---tobie tam odpowiada, ty masz wiele skillow z innych dziedzin niz gunnery i space ship command na 5. ja np. nie nie mam- i boli mnie to.
--- Koniec cytatu ---
Za 2-3 lata sam będziesz miał wiele skilli z innych dziedzin, a zatem to żaden argument.
--- Cytat: myst1q w Październik 10, 2008, 00:21:54 ---najlepiej... zaje*ac 'podatnika" i ch*j. kara smierci i ch*j. XD
--- Koniec cytatu ---
A możesz wytłumaczyć, co EVE ma do podatnika i kary śmierci ?
Gav:
hehe jednak z dobrze bylo xpic na wszystkie 4 rasy, nie ma sie problemow z nerfami :P
Xarthias:
myst1q, Ty sobie jaja robisz, czy rzeczywiście jesteś tak ograniczony?
Bo to już kolejny temat, gdzie robisz z siebie kompletnego idiotę... (o pmkach nawet nie wspomnę).
Azbuga:
co topic w którym się myst1q wypowie to flejm jak na forum onetu :)
ty masz jakiś kumpli myst1q? czy w twoim korpie same twoje alty?
Dormio:
On pewnie celowo tak robi, by nie wyjść z wprawy. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej