Eve Online > Dyskusje ogólne
Ostatni Live Dev Blog
Goomich:
--- Cytat: Xarthias w Październik 09, 2008, 12:33:08 ---Ja tam bym się nie cieszył :P
Były nerfy gallente i matarów, amarzy są znerfieni od początku, więc chcąc nie chcąc, następni w kolejce są kalmarzy :P
--- Koniec cytatu ---
Nie no jasne, Następny bedzie pewnie Falcon. Ale znając CCP ich nerfy są kompleksowe i po garach dostanie całe EW. MUAHAHAHAHAHAHAHA
Yogos:
--- Cytat: Vril Ya w Październik 09, 2008, 12:40:20 ---Ja nie wiem jak Gallente mogą narzekać - to przecież głównie matarzy dostaną po 4 literach, a przynajmniej arazu >> rapier po zmianach.
I faktycznie, jak przegną to AF zaczną być użyteczne - bo ceptory przestaną się nadawać do czegokolwiek :)
A co do nerfienia caldarii - nie wiem dlaczego i pomimo sprzeczności z tym co napisałem o light mislach i cepach - to ktoś tam z devów zakłada że speed tank przed mislami będzie się opierać na AB :)
--- Koniec cytatu ---
Bo AB nie zwiększa sygnatury 5x
I dlaczego ja jako Galente jęcze na nerfa speeda ....
Raz że niechce mi się pisać dwa żeby nie było że jestem beksa inni też to testowali.
Na centrali też już ktoś pisał o tym chyba Coathal Vega.
Link do topicu na eve-online o tym jak nerf speeda wpłynie na blaster boaty
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=834365
myst1q:
defendery maja zdejmowac rakiety ktore nie tylko w nas uderzaja, ale takze oslaniac czlonkow floty.
"Hi, i'm a rock. Scissors are fine, but please nerf paper!"
jesli ktos ma problemy z nano, to moze ktos z was zawiodl...
yogos-> bo pewnie latwo ci sie zdejmowalo nanosy.
co do calego nerfu predkosci- chyba trzeba bedzie zaczac skillowac caldari, bo chyba nawet nie dam rady doleciec do celu.
zastanawiam sie takze... ile graczy zostane z tych 32 000... nie kazdy chce miec znerfiony statek ktory sie trenowalo miesiace, i nie kazdy chce miec znerfional rase, ktora sie trenowalo lata.
pewnie ktos powie, ze mnie to nie tyczy- tyczy, bo spedzilem 3 miechy na graniu.
ivil:
Nie pierwsza i nie ostatnia duza zmiana w grze. Bedzie kilka tematow na forum klasy "Anuluje subskrypcje! teraz zostaja mi juz tylko GTC" (pewnie po takim oswiadczeniu CCP wali w pory ze strachu). Wszedzie placze, grozby i oswiadczenia ze nastepnym razem na pewno ludzie odejda. Ktos sprzeda konto matari, ktos inny kupi caldari, za pol roku juz nikt nie bedzie pamietaj o nerfie tak jak bylo juz wiele razy.
myst1q:
niektorzy nie maja jak kupic takiego konta.
niektorzy nie chca latac matari czy caldari.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej