Eve Online > Dyskusje ogólne

NOWA CENTRALA - Propozycje

<< < (9/13) > >>

Hastrabull:
Panowie, znowu sie offtop robi. prosze z wrocic do tematu. wymadrzanie sie jak sie strony powinno robic prosze zostawic dla siebie lub pisac w innym watku, dziekuje

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Hastrabull w Sierpień 09, 2008, 08:30:47 ---Panowie, znowu sie offtop robi. prosze z wrocic do tematu. wymadrzanie sie jak sie strony powinno robic prosze zostawic dla siebie lub pisac w innym watku, dziekuje

--- Koniec cytatu ---

Eee... no toż właśnie o tym piszemy. Mieliśmy podać propozycje funkcjonalności dla Centrali. Główną funkcjonalnością jest przekazywanie informacji za pomocą tekstu. I ja tylko proszę o to aby ta funkcjonalność była - jakby to powiedzieć - funkcjonalna. Czyli żeby ten tekst dało się wygodnie czytać. Inne rzeczy na Centrali mnie nie interesują. Prawdę mówiąc idealna Centrala w moim przypadku miałaby postać grupy newsowej.

PS. Zdaję sobie sprawę, że moje wymagania mogą być dość specyficzne.

Vic Brunner:
wbrew pozorom niekoniecznie "specyficzne"

mnie też by to odpowiadało :]

Voulture:
"About time"

Wiem, ze idea centrali sobie troszke przeewoluowala (pod ostrzalem ccp) i z forum o eve-o zaczyna powoli wylaniac sie portal - opowiadania, konkursy, poradniki. Mysle, ze to jest wlasnie kierunek naszych zmian, krok do przodu trzeba zrobic. Czemu na glownej stronie nie moglby pojawiac sie newsy o dzialaniach wojennych w roznych regionach, polityce eve, newsy o tym co sie dzieje wokol polskich korporacji i sojuszow moze itd.

Czemu nie zrobic od razu dwoch rzeczy za jednym zamachem? Albo i trzech, jesli polaczylibysmy do tego wymarle nasze wiki. Wyciaganie glownych informacji z forum i spisanie paru prostych zdan nie jest zadnym problemem. Poradniki, teksty, opowiadania, konkursy - wszystko mialoby swoje miejsce. Garazownia? Czemu nie zaimplementowac w stronce - odnosniki do fitow na forum zaczely by miec jakis sens?

Zglaszam sie automatycznie jesli o pomoc w grafice chodzi (cos tam w psie potrafie zrobic) + oczywiscie moge pomoc w pisaniu newsow, wypelnianiu trescie i takie tam. Mysle, ze osoby z eve-polska (nie wiem kto sie tym zajmowal) mozna by namowic do wspolpracy...

~~

Wrocilem \o/
Mam nadzieje, ze moj post-wizja ie jest jakims sporym oftopem, ale rzecz do przedyskutowania dla mnie pzred podejmowaniem sie czegokolwiek. Szkoda by bylo, jakby ktokolwiek poswiecil niepotrzebnie swoj cenny czas (bo ja na stronach i forach nie znam sie nic).

korpusz:
Ja bym chętnie widział zintegrowanie systemu komentarzy i artykułów z głównej strony zintegrowane z forum. Bo bardzo dużo osób czyta forum, a strony głównej nie. Tym sposobem osoby siedzące na forum przyczyniały by się też do większej aktywności strony głównej centrali.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej