Eve Online > Dyskusje ogólne
NOWA CENTRALA - Propozycje
Fenarid:
Loc0 --> Userów nie przybywa bo ciężko "konkurować" z portalem o 5 letniej tradycji. Poza tym moja strona jest bardzo młoda ma niecały miesiąc. Wiele osób nawet nie wie o jej istnieniu.
Co zaś się tyczy zmian na Centrali to nowy layout jest właściwie koniecznością obecny jest strasznie nie czytelny. Szerokość forum też by się przydało zwiększyć. To tyle moich sugestii.
Loc0:
To moze lepiej polaczyc sily? (btw jesli mnie pamiec nie myli - a tego nie wykluczam - to na Twojej stronie byle dawniej niz mc temu, wtedy byla pod innym adresem.
Fenarid:
Wygląda na to że pamięć cie myli albo mylisz moją stronę z jakąś inną. Otwarcie mojego serwisu nastąpiło 23 lipca. Połączyć siły ? Co masz na myśli ? Moim zdaniem przyjacielska i uczciwa konkurencja więcej dobrego przyniesie. W końcu nie bez przyczyny teraz dyskutujemy o "Nowej Centrali" ;) Ale oczywiście jestem otwarty na propozycje i ewentualną współprace.
pticu:
nowa centrala moze byc pojeciem mylnym, postanowilismy zmienic szate graficzna i poprawic funkcjonalnosc, pozatym piszemy (hastra pisze) kod frontpage od poczatku. jako ze jest jedynym polskim tak duzym serwisem eve online, staramy sie zeby byl najlepszy i najlepszy :) i coraz lepszy :knuppel2:
Fenarid:
No i o to chodzi. Aby cały czas doskonalić stronę ją ulepszać i rozbudowywać. A który serwis będzie najlepszy to się okaże, wasz na pewno będzie jeszcze przez długi czas największym pod względem liczby użytkowników. Wasz nowy layout może nie jest jakoś szczególnie piękny ale jest czytelny a to najważniejsze. I oby tak dalej O0 W brew pozorom nie chce upadku Centrali. Mam duży szacunek dla tej strony i ludzi którzy przez 5 lat byli i są dla naszych rodaków głównym źródłem informacji o EVE.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej