Eve Online > Dyskusje ogólne

Koniec nanofaq ?

<< < (42/52) > >>

Goomich:

--- Cytat: Qreg w Sierpień 09, 2008, 16:12:50 ---a dlaczego? Zeby kazdy z ludzi chcacych sie bawić w ta gre (PVP) musiał zrobic sobie kolejnego alta i skilowac go pod dane staki :D

--- Koniec cytatu ---

Tak, bo skillowanie od początku learningów, dron, elektroniki, inżynierii, supportów w gunneryi, mechaniki i nawigacji jest o tyyyyyyyyyyyyyyyyle prostrze, niż crosstraining.

Ellaine:
To nie tak.
Ludzie normalni dobrze wychodzą na crosstrainowaniu jednego konta. W jakiejś 500-tnej godzinie gry mają już capitale, przemysł, inwencje, recony i HACe wyskillowane, a inwestowanie dolarów lub isków w drugi abonament byłby w ich przypadku słabą inwestycją.

Za to nałogi które rżną kilkanaście godzin tygodniowo, lepiej wychodzą na prowadzeniu kilku kont.

LosBekoczoS:
Ja stwierdzilem jakis czas temu ze :

speed nerf - OLAC
Gank nerf - OLAC
Ambulatorium - OLAC

Zebrac 99,9% ekipy devow, programistow, networkmenagerow i wziasc laskawie sie kopnac w Du*E i zrobic porzadek z lagami w grze(fleet fights itp).. gdyz niewiem czy kazdy to widzi ale jak dlamnie zajmuja sie pierdolami ktore naprawde sa zbedne a olewaja calkowicie sprawy ktore powinny byc 1st place things to do..

Kombat:
Jest szansa że nie wprowadzą tego gówna:

--- Cytat: CCP Oneiromancer ---The speed changes have been rolled back on Singularity. There will be a devblog with a more elaborate explanation.

You will be able to continue testing them on Multiplicity, once a new mirror is in place there.

--- Koniec cytatu ---
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=601088&page=7#189
zobaczymy co przyniesie przyszłość, podobno grzebią coś w rakietach, może missileboost zamiast nanonerfa?

ko0rt:

--- Cytat: LosBekoczoS w Sierpień 11, 2008, 13:51:10 ---Ja stwierdzilem jakis czas temu ze :

speed nerf - OLAC
Gank nerf - OLAC
Ambulatorium - OLAC

Zebrac 99,9% ekipy devow, programistow, networkmenagerow i wziasc laskawie sie kopnac w Du*E i zrobic porzadek z lagami w grze(fleet fights itp).. gdyz niewiem czy kazdy to widzi ale jak dlamnie zajmuja sie pierdolami ktore naprawde sa zbedne a olewaja calkowicie sprawy ktore powinny byc 1st place things to do..

--- Koniec cytatu ---

I tu masz rację.

Zupełnie poza tym myślę, że nie am czym się przejmować. Ludzie, którzy poświęcili czas na skillowanie np. Vagasa, i umieją nim latać, dalej będą nim robić decent damage. Wydaje mi się że jest zbyt duża ilość paniki w związku z "NERFEM". Zobaczymy jak to wyjdzie i już. Nic z tym nie zrobimy... Choć z drugiej strony denerwujące jest to, że nuby kopiące w low skamlą od dłuższego czasu na nerf nano, bo szybko przylatują i nas rozwalają. Geez, taka gra.... THIS IS EVE! i tyle na ten temat. CCP nie powinno się przejmować jęczeniem na forach. Jeśli już coś jakoś zrobili, gracze wypracowali z tego taktyke, to nie powinno się tego zmieniać... Ale i tak będzie dobrze :)
Najwyżej wszyscy zaczną latać zealotami =]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej