Eve Online > Dyskusje ogólne

Koniec nanofaq ?

<< < (41/52) > >>

termos:

--- Cytat: Hoshino Rika w Sierpień 02, 2008, 01:40:50 ---tia boostowac speed, latajmy szybciej, niecgh engine fizyki zupelnie siadzie i wopgole go olejmy, pisali wyraznie ze przy obecnych predkosiach engine glupieje, a ty chcesz jeszcze boostowac, to nie star wars pod racer >_>

--- Koniec cytatu ---

Dlaczego kłamiesz? Nikt nie piszę o boostowaniu szybkości, raczej o rozwijaniu gry a nie jej spłaszczaniu. Nie wierzę w głupienie silnika fizyki czy jakiegokolwiek innego, IMHO to kolejna bzdura którą próbują usprawiedliwić swoje pro niedzielne granie. Jest jeszcze coś, przy wprowadzaniu rigów zmianach w nano modułach i ogólnie nerfieniu nano BSów, mieli jak na dłoni podczas testów efekty zmian, wtedy engine nie głupiał? Takie zmiany wprowadza się długofalowo po wielu testach i zmianach nie ma szans przejść tak wielka "usterka" jak głupienie silnika gry a jeśli przeszła to świadczy dużo gorzej o całej firmie po prostu nie dają już rady z opanowaniem gry i tyle

misao:
w tedy nano hace stanowily  promil uzywanych statkow, wiec talka usterka buyla statystycznie niewazna, teraz nanohace yo 90% shipow, i ustarka nabiera znaczenia

a tak btw

--- Cytat: Zakrecony Termos w Sierpień 02, 2008, 09:57:51 ---Dlaczego kłamiesz? Nikt nie piszę o boostowaniu szybkości,

--- Koniec cytatu ---

cytuje z cytatu w moim poscie:

"zamiast zboostować speed cepów "

teraz ty klamiesz i w dodatku nie czytrasz co pisze

majama:
Według mnie to kolejne zmiany balansu gry na korzyśc amarów a niekorzyśc matarów. Wszyscy bedziemy latac statkami ammar/caldari wkrótce albo będziemy w mieli mniejsze szanse.

Voulture:
Ktos madrze na poczatku napisal, ze brak zmian to samobojstwo jesli o mmo chodzi - stuprocentowo popieram, zmiany, ciekawe, maja daleko idace komplikacje (np. jesli o solo cepow chodzi) i to mi sie podoba. Nie ma co narzekac zanim projeklt z sisi nie wejdzie na tq, to jest test, jak cos jest naprawde zle to bedzie zmienione. Poki co zawsze tak bylo.

Super statek staje sie slaby? Slaby staje sie silny? Trzeba sie dostosowac i tyle.

~~

Idea nano to polaczenie unikania obrazen ze wzgledu na spora predkosc a mozliwosci wyboru walki poprzez szybkie spieprzanie z miejsca walki badz szybki atak. Wydaje mi sie, ze CCP stara sie to w jakis zawily sposob rozroznic. Prawidlowo.

Qreg:
kurcze a mi sie wydaje ze to celowe działanie CCP, zmieniajac co pewien czas statki ktore wszyscy uznaja za uber na korzysc innych ktore sa troche mniej wykorzystane wymuszania zmiany w nastwieniu do gry wsród nas. Podstawowym celem takiego działania jest zrobienie innej niz obecnie rasy dominującej w EVE :) a dlaczego? Zeby kazdy z ludzi chcacych sie bawić w ta gre (PVP) musiał zrobic sobie kolejnego alta i skilowac go pod dane staki :D w ten jakże prosty sposób CCP pomnaża przychody zwiekszajac liczbe kont :)

Takie małe OT bo nie w 100% zwiazane z nerfem nano ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej