Eve Online > Dyskusje ogólne

Koniec nanofaq ?

<< < (40/52) > >>

Hastrabull:
nie potrzeba ibisa of doom ktory notabene jest wielkosci dzisiejszego wahadlowca. wystarczy kawalek meteorytu wielkosci 1cm? moze 10cm?

gdyby taki ibis of doom znalazl sie kolo naszego wahadlowca, to jednym strzalem ze swojego civilian rail gun'a zmiotl by nasze cudo techniki

amra:

Dobra, a wracając do tematu i byłego nieśmiertelnego vagabonda oraz innych nano. Według mnie podstawowym problemem teraz bedzie nie to, że nie bedzie nano bo one ciągle beda, tylko to że nano - solo nie bedzie miało już sensu.
Obecnie głowna zaleta nano w solo było to żę jak trafiłem campe w 0.0 to pobujałem do gate i leciałem gdzie indziej.
Po zmianach, nigdy już nie dolece do gate i nie dlatego że web-y, że cepy itd..., ale dlatego że bede leciał tak długo że nie wytankuje DPS-a i pufne sobie wesoło wspominają złote czasu nano.  :-\
I nie wiele mi pomoże że ciagle bede szybszy od innych, bo w eve nie ma szlachetniych pojedynkow 1v1 tylko blob v blob lub blob v1. Wiec w mym odczuciu na solo w 0.0  pozostaną tylko recony z cloack  :-\ 
Czas wyskilowc Drake  ;D

Vermian:
Drake bedzie miec jeszcze mniejsze szanse na przebicie sie przez kampe niz jakiekolwiek nano przed czy po nerfie.
Drake jest dobry na wkurzanie wlasnie solo pvp-erow bo drake wyciaga chory pasywny tank  zwlaszcza z dobrymi skillami i fitem, ktorego nawet blaster mega moze miec klopot przebic. Niestety wystarczy troche wieksza ilosc graczy (np. ten gatecamp), ogien zbiorowy i koniec bajki.

Taaa wiem ze brzmi banalnie, ale ktos musi rozbawic przygnebione towarzystwo ;) .

Ellaine:
Z nerfem webów słabo widzę za to kampienie bram w kilka osób. Ot, każdy z przyyzwoitym tankiem i/lub prędkością dobije do bramy. Całe szczęście że większość walk się odbywa w okolicach plexów FW :)

misao:

--- Cytat: Diabl0 w Lipiec 31, 2008, 15:22:38 ---Tylko dlaczego "przywracają balans" poprzez nerfienie wszystkiego jak leci zmieniajac reguły gry, zamiast zboostować speed cepów czy dać im jakieś fajne modułki do lepszego łapania nano.  To by rozwiązało problem złapania nano, trzymało się kupy jako normalny postęp technologiczny, i nie zmieniało tak drastycznie gry oraz przyzwyczajeń graczy.

Obstawiam falcony i generalnie cloacki.

--- Koniec cytatu ---

tia boostowac speed, latajmy szybciej, niecgh engine fizyki zupelnie siadzie i wopgole go olejmy, pisali wyraznie ze przy obecnych predkosiach engine glupieje, a ty chcesz jeszcze boostowac, to nie star wars pod racer >_>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej