Eve Online > Dyskusje ogólne
FW- wrazenia
litestep:
--- Cytat: Squig w Czerwiec 25, 2008, 18:42:14 ---to jednak 0.0 jest po prostu nudne - sprowadza się do tego kto kogo bardziej zblobuje.
--- Koniec cytatu ---
Poprawione :)
MightyBaz:
duzo to nie wyjasnia...oprocz propagandy ze wszedzie dobrze ale u nas najlepiej :crazy2:
Albion:
Coz tak po prostu jest z naszymi BUFON'iakami ;p
Jednak zeby oddac gwoli rpawdzie chyba kazdy polski korp postepuje w identyczny niemal sposob - oni zwyczajniej cisna tego wiecej bo sa najwiekszym pl korpem - wiecej memberow, wieksza propaganda :D.
A co do FW to jest to idealna odskocznia do zrelaksowania sie, odpoczecia od nudnych i hmm "obowiazkowych" jakby nie bylo terenow 0.0 bez walki o wplywy, obrone niezawislosci systemow etc. ot takie wakacje dla tych ktorzy chca nieco aktywniej pokerbirzyc w imperium i przy okazji zeszczelic coniec (no przynajmniej dla mnie cos takiego jak pvp w low bez Fw nie istnieje - chyba ze mowimy o kampach na indyki czy odstrzeliwaniu noobkow, co moze zyskowne jest ale przyjemnosci nigdy w tym nie widzialem).
Diabl0:
--- Cytat: Albion w Czerwiec 26, 2008, 09:09:12 ---Coz tak po prostu jest z naszymi BUFON'iakami ;p
Jednak zeby oddac gwoli rpawdzie chyba kazdy polski korp postepuje w identyczny niemal sposob - oni zwyczajniej cisna tego wiecej bo sa najwiekszym pl korpem - wiecej memberow, wieksza propaganda :D.
--- Koniec cytatu ---
Hmmm, proponowałbym jednak od czasu do czasu poczytać forum na którym się udzielasz, i sprawdzić osoby z jakich korpów/aliansów udzielają się najbardziej (pomijam smacki goonów bo to niepolski korp/alians).
BUFU jest chyba korpem który najmniej udziela się na tym forum. Mam wrażenie że albo pojęcie "propaganda" jest dla dużej części obca, albo podobnie jak ja preferują udowadnianie swoich umiejętności w praktyce i na killboardach, a nie jałowe dyskusje na temat tego kogo akurat bijemy (wszystkich non-blue), gdzie bijemy (całe południe), dlaczego bijemy (dla zabawy), i jak dobrze bijemy (patrz KB).
Szukasz propagandy w polskim światku EVE? Poczytaj tematy z tego miesiąca, i zobacz membersi jakich korpw udzielali się ostatnio najbardziej, chwalili "wielkimi" zwycięstwami, "wielkimi" inwestycjami i innymi propagandowymi pierdołami.
Ps.: Najwyżej będzie oftop (a może nawet jakiś ciekawy flejmik), ale co mi tam, i tak się nudzę w pracy ;)
Dormio:
--- Cytat: Diabl0 w Czerwiec 26, 2008, 09:28:10 ---Hmmm, proponowałbym jednak od czasu do czasu poczytać forum na którym się udzielasz, i sprawdzić osoby z jakich korpów/aliansów udzielają się najbardziej (pomijam smacki goonów bo to niepolski korp/alians).
BUFU jest chyba korpem który najmniej udziela się na tym forum. Mam wrażenie że albo pojęcie "propaganda" jest dla dużej części obca, albo podobnie jak ja preferują udowadnianie swoich umiejętności w praktyce i na killboardach, a nie jałowe dyskusje na temat tego kogo akurat bijemy (wszystkich non-blue), gdzie bijemy (całe południe), dlaczego bijemy (dla zabawy), i jak dobrze bijemy (patrz KB).
--- Koniec cytatu ---
A sam znajdziesz wiele takich wątków, w których nie ma wypowiedzi od któregoś z Was ? No i chyba jednak do końca nie znasz wszystkich swoich kolegów... ;D
Z pewnością masz rację, że ostatnio BUFU jakby zrobiło się cichsze na forum, ale sprawdź archiwa, sprawdź dlaczego przez większość community przez bardzo długi czas Centrala była uważana za prywatne forum BUFU... ::)
Nie zamierzam nikogo oskarżać o cokolwiek, bo równie dobrze można powiedzieć, że SHCK to 1 osoba (moja), że jest również jednym z najbardziej aktywnych korpów (bo się udzielam na forum), a prawda jest taka, że SHCK owszem istnieje, ale ma zamkniętą rekrutacją (nie w sensie, że nie przyjmujemy, a w takim, że wybrane osoby przyjmujemy) i się nie rozrasta.
Czy zatem moje wypowiedzi powinny być traktowane jako wypowiedzi korpa czy 1 osoby (nie jestem CEO :P) ?
Czy jeżeli 5 osób z 50 wypowie się 10x to już jest udzielanie się korpa ? Czy może potrzebujesz by te 50 osób wypowiedziało się 1x ? Myślę, że w wypowiedziach po prostu liczy się kontekst i ton wypowiedzi, a nie to ile osób się udziela.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej