Eve Online > Dyskusje ogólne
FW- wrazenia
Squigger:
Cóż, ton mojej wypowiedzi miał być żartobliwy :D
W sumie mogę podpisać się pod tym co napisał Albion, w dużej części. Fakt faktem że FW daje ci pvp 'od razu', można dołączyć do tego i od razu iksować i bić się, tylko że roamowanie i zabawa w 0.0 jest po prostu fajniejsza. Jeśli to ma być propaganda, to przykro mi że w waszych korpach roamy są nudne :D
Diabl0:
--- Cytat: Dormio w Czerwiec 26, 2008, 09:49:07 ---A sam znajdziesz wiele takich wątków, w których nie ma wypowiedzi od któregoś z Was ? No i chyba jednak do końca nie znasz wszystkich swoich kolegów... ;D
--- Koniec cytatu ---
Nie znam całej historii BUFU ani tego co działo się na forum kiedyś (nie jestem nekrofilem aby w to wnikać) i opieram się na tym co sam widziałem w ciągu ostatnich kilku miesięcy. A w tym czasie jak sam zauważyłeś aktywność BUFU na forum była niewielka w porówaniu do innych korpów, i bardzo mało było wypowiedzi czysto propagandowych.
Ponadto, jak zerkniesz kilka postów wyżej na wypowiedź Squiga, to ciężko się tam dopatrzyć jakiejkolwiek propagandy, a jedynie proste stwierdzenie faktu że po 0.0 lata się o wiele ciekawiej. Słowo BUFU pada tam dwukrotnie i zamiana go na zwroty w stylu "mój korp", "poprzedni korp" itp absolutnie nie zmienia tonu i wniosków wypowiedzi, tak więc czy to była propaganda?
// Ups, w moim poście też pada 2 razy nazwa korpa na B... Czy to znaczy że prowadzę usilną propagandę?
MightyBaz:
tiaaa...offtop sie zrobil...pytam o jakies konkrety , nie bardzo widze o co chodzi w FW? tylko kilowanie w hi sec?
ktos zdobyl jakies rere itemys? jakies bonusy albo co? czy to zwykle capture the flag jak w Call of Duty?
Zaafiel:
--- Cytat: Mighty Baz w Czerwiec 26, 2008, 11:15:37 ---tiaaa...offtop sie zrobil...pytam o jakies konkrety , nie bardzo widze o co chodzi w FW? tylko kilowanie w hi sec?
ktos zdobyl jakies rere itemys? jakies bonusy albo co? czy to zwykle capture the flag jak w Call of Duty?
--- Koniec cytatu ---
ta, w zyciu nie zarobilem tyle w tak krotkim czasie, wystarczy tylko patrzec na kanal militi i obserwowac gdzie byla jakas wieksza bitwa a pozniej leciec tam czyms szybkim i pozbierac co nie twoje. A teraz powaznie, FW to jak na razie okazja do tego zeby sobie wiecej postrzelac niedaleko high secu + oczywiscie mozliwosc polatania wiekszymi flotami i ogarniecia podstaw. Generalnie poniewaz i tak moją bazą wypadową bylo Villore teraz jest po prostu weselej, druga strona FW to zdobywanie complex'ow i przejmowanie systemów, co dla mnie jest niewymownie nudne, bo generalnie chodzi o to zeby stac przy beaconie jakis czas i popać nadlatujące npc. Można więc to nazwać zwykłym capture the flag z elementami pvp, lub zaleznie od punktu widzenia, więcej pvp (plus jest taki ze nie sa juz to tylko wyjadacze szwedajacy sie po low sec'u od 2004 roku ;)) z elementami CTF.
Jeśli chodzi o bonusy z FW to nic zdaje sie godnego uwagi, moze poza paroma ostrymi zastrzykami adrenaliny, ale tego w 0.0 zdaje sie jest duzo więcej.
Aha, również myślałem że FW to wojna tanich statków t1 az do niedzieli, kiedy to na nasza skromną 40 osobową flotę w której moze z 5 statków byl klasy większej niż cruise, wskoczyło 6 (słownie SZEŚĆ) carrierów Caldaryjskich.
Na szczęście mieliśmy ogarnietego FC i wywiad więc 95% floty wyszła z tego bez szwanku.
MightyBaz:
te npc mialy dropowac jakies rare bpc na nowe navy shipy? i co ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej