Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions po raz czwarty
Dylan:
Nagle wszystkie moje kamyczki zostały zwrócone do invectory na stacji i nagle zrodził się drugi problem, w markecie porobiły się pustki, tak jakby nikt prawie nic nie sprzedawał w moim regionie ...
Siri Irme:
--- Cytat: Dylan w Styczeń 02, 2009, 15:43:23 ---Nie należe do żadnej korporacji
--- Koniec cytatu ---
Błąd, zapisz się. W każdej chwili będziesz mógł kogoś się o coś zapytać i nie czekać godzinami na odpowiedź.
--- Cytat: Dylan w Styczeń 02, 2009, 15:43:23 ---Chciałem się jeszcze dopytać odnośnie zakładki ''kontrakty'' próbowałem tamtędy coś sprzedać ale
wartość minimalna musi wynosić 1kk [1m] czy jakoś tak.
Możecie mi w skrócie wytłumaczyć ten dział bo w turioalu jest jakoś nie jasno a przynajmniej dla mnie..
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli spojrzysz na lewo na Menu Główne zobaczysz nad działem Forum dział... Poradnik. W nim znajdziesz coś takiego: Kontrakty - know how.
A jak market pojawia się pusty, czasem starczy poruszać suwakiem.
Zaafiel:
--- Cytat: Colonel w Grudzień 28, 2008, 18:57:15 ----zarobic mozna w oko :knuppel2:
-persona non grata na pewno bedziesz tam gdzie sa Piraci, oni klepia wszystkich milicjantow
-milicja dziala albo w blobie albo w malych gangach szipow z dupy ktore sa porzywka dla Pirackich gangow >:D
-bardzo popularne :knuppel2:
--- Koniec cytatu ---
1. Tam też, można też dostać po nosie.
2. Oni w ogóle wszystkich klepią.
3. Przypominam, że FW miał z założenia być wojną tanich statków, gdyby nie FW nadal nikt nie używałby desek a tak...
Najczęsciej spotykaną bronią w FW teraz są chyba Cruisy, BC a po QR również AF'ki. AIe tak, często zdaża się, że są pożywką :P
griwes:
zrobiłem mały błąd i niechcący wywaliłem z addressbooka agenta, który zleca pierwsze 10 misji dla Minmatarów, z tym że na stacji, na której on jest zostawiłem trochę sprzętu :/ a jestem na stacji, gdzie trzeba było dostarczyć chipa z ostatniej z tych 10ciu misji. może mi ktoś poradzić, jak się dostać na tą stację początkową (i najlepiej abym miał możliwość ustawić sobie autopilota do niej).
sneer:
użyj zakładki assets
jeśli masz tam graty - samo się znajdzie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej