Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions po raz czwarty

<< < (69/73) > >>

Dylan:
Nic mi nie wyskakuje po wciśnienciu 'Fetch Contracts'', możliwe że to bugs i przepadło mi 14k ore ..

Ezachiel:
Sprawdź historię kontraktów.
W kontraktach, środkowa zakładka, wybierz wszystkie lub zakończone

Dylan:
Powiem tak.. nie rozumiem.. Dlaczego mam szukać w kontraktach czy zadaniach jak nie tworzyłem nowego kontraktu i nawet nie wyświetla mi się tam nic..

W invectory na stacji dałem prawym na ''sell this item'' ale nie chciałem sprzedawać od razu po sugerowanej cenie osobą skupującym więc zmieniłem ją na swoją. Podgląd mojej wystawki miałem na markecie ''My orders'' i jakoś podobnie w portfelu.
Nie jestem pewien dlaczego z tamtąd znikła, gdzie jest teraz i gdzie jest moje siano ale czuje się okradziony.. hehe
A tak na poważnie wydaje mi się to jakoś dziwnie rozwiązane..

Ps. podgląd wszystkich moich skupionych i sprzedanych rzeczy mam w portwelu, w kontraktach jest czyściutko a w joungnal* mam tylko bieżącą misje .

Goomich:

--- Cytat: Dylan w Styczeń 02, 2009, 08:34:32 ---Powiem tak.. nie rozumiem.. Dlaczego mam szukać w kontraktach czy zadaniach jak nie tworzyłem nowego kontraktu i nawet nie wyświetla mi się tam nic..
--- Koniec cytatu ---

Pisałem, wyraźnie: "Albo na markecie, albo na aukcji.".
Skoro robiłeś aukcję, to musiał być to kontrakt.

--- Cytat: Dylan w Styczeń 02, 2009, 08:34:32 ---W invectory na stacji dałem prawym na ''sell this item'' ale nie chciałem sprzedawać od razu po sugerowanej cenie osobą skupującym więc zmieniłem ją na swoją. Podgląd mojej wystawki miałem na markecie ''My orders'' i jakoś podobnie w portfelu.
Nie jestem pewien dlaczego z tamtąd znikła, gdzie jest teraz i gdzie jest moje siano ale czuje się okradziony.. hehe
A tak na poważnie wydaje mi się to jakoś dziwnie rozwiązane..
--- Koniec cytatu ---

Mialem kiedyś coś takiego, gdy przypadkiem kliknęło mi się, że sprzedaję rzecz w imieniu korporacji.

Dylan:
Nie należe do żadnej korporacji ale mogło mi się coś pomieszać, dopiero niecały tydzień w to gram..
 Popróbuję jeszcze na zasadzie prób i błędów.
Chciałem się jeszcze dopytać odnośnie zakładki ''kontrakty'' próbowałem tamtędy coś sprzedać ale
wartość minimalna musi wynosić 1kk [1m] czy jakoś tak.
Możecie mi w skrócie wytłumaczyć ten dział bo w turioalu jest jakoś nie jasno a przynajmniej dla mnie..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej