Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions po raz czwarty
Bonzai:
Jak wchodzisz na "fitowanie" statku, to wokół niego pojawia się taka karuzela slotów.
Górny, zewnętrzny krąg to - HI
pod nimi - MED
i na dole to LOW
Jest ich po 8, ale aktywnych jest tylko tyle ile twój statek ich faktycznie posiada.
Rigi są osobno w pasku pod statkiem.
Wygląda to identycznie jak np. na killboardzie:
http://kb.coven.pl/?a=kill_detail&kll_id=30325
Nie ma rozdzielenie slotów na turret/launcher - to tylko ograniczenie, że nie da się więcej wstawić wyrzutni/działek.
Niczego się nie da źle wstawić. Każdy typ modułów jest przeznaczony na dany typ slotów. Np. broni nie wstawisz do MED czy LOW, bo wszystkie się montuje na sloty HI, i inaczej się nie da.
Dylan:
mam taki dziwny problem, wystawiłem ores w markecie po swojej cenie i nie wiem gdzie jest podgląd mojej aukcji a ballance mojego portwela nie uległo zmianie więc nikt raczej nie skorzystał z oferty..
Goomich:
Albo na markecie, albo na aukcji.
Jak na markecie, to otwierasz wallet i klikasz zakładkę Orders. Jak aukcja, to otwierasz kontrakty, zakładka My contracts.
Dylan:
Po dodaniu nowej aukcji jest tak jak ty mówisz, ale stara mi gdzieś przepadła.. możliwe że skączył się termin jej ważności ''duration'' czy jakoś tak.. ale produktu nie oddali mi do inwektory..
Goomich:
Z aukcjami jest taki bajer, że trzeba sobie je ręcznie zabierać.
Otwórz "Journal" (powinien ci migać), zakładka Contracts, klikasz tam na Fetch Contracts, pokaże ci ten zakończony, wtedy klikasz przycisk na dole.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej