Eve Online > Dyskusje ogólne

Ceny GTC ida w góre i nie tylko?

<< < (3/11) > >>

sepa:
No i zaś silly me, board nawet działo bez aktywnego konta, a jo z przyzwyczajenia nawet nie klikoł...

Sou:

--- Cytuj ---Na szczescie nikogo nie interesuje czy kupujesz gtc za iski czy dajesz za nie dupy, a o ile nie masz nic do powiedzenia w temacie, nie ubieraj tego faktu w slowa. prosze.
Ireul
--- Koniec cytatu ---

Nie brudz mi postow prostaku.

horax:
Ire ma poprostu czasem zly dzien :P

imho zmiana uderzy przede wszystkim w osoby kupujace gtc za iski. Ceny pojda w gore i to sporo. Natomiast ci co kupuja za rl pieniadze i tak kupowali 90d przede wszystkim - bo taniej i tak juz zostanie.
Posuniecie ograniczy reseling TC kupionych za real i sprzedawanych za iski, czyli kupowanie iskow i to jest dobre :P

Ellaine:
ograniczy w ogóle kupno TC i przeniesie część ludzi na karty.

Stare TC 90 = 90 za 40$ ~95 groszy za dzień
Nowe TC 60 = 60 za 35$ ~ 125 groszy za dzień

Może ktoś rzucić statsami jak to jest przy zakupie kartą. Wydaje mi się że koszt przy rocznym abonamencie za dolary był bardzo niski.

Amaneth:
Imo. zmniejszy sie liczba altów :). Mnie np. Nie bedzie stac na oplacanie 3 jak do tej pory altow, nawet za iski. Moja strategia - 1 main non stop oplacany, 2 alty oplacane trzydziestkami z przerwa na jakiegos dlugiego skilla lvl5 i znowu 30 dni - tym sposobem za 300 baniek byly 3 miesiace..teoretycznie :P

... Albo wprowadze jakas nowa metode zarabiania na te durne 60 dniowe tcki... Albi prowadzisz szkolenia o tym jak stac sie multimiliarderką w miesiac?:P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej