Eve Online > Dyskusje ogólne
Ceny GTC ida w góre i nie tylko?
Mikker:
Ja : :laugh: wole iskies na szipy iwydawac :krzeslo:
Perenor:
--- Cytat: Sou w Maj 24, 2008, 21:33:21 ---Ktos jeszcze kupuje GTC za prawdziwa kase?; p
--- Koniec cytatu ---
Zobaczymy jaką będziesz miał minę za miesiąc dwa.
Zdziwię się, jeżeli etc podrożeją o 17-35% a ceny w isk pozostaną bez zmian..
Sou:
--- Cytat: Perenor w Maj 25, 2008, 00:35:58 ---Zobaczymy jaką będziesz miał minę za miesiąc dwa.
Zdziwię się, jeżeli etc podrożeją o 17-35% a ceny w isk pozostaną bez zmian..
--- Koniec cytatu ---
Na szczescie jestem w takiej sytuacji ze takie zmiany po mnie splywaja ::)
Na szczescie nikogo nie interesuje czy kupujesz gtc za iski czy dajesz za nie dupy, a o ile nie masz nic do powiedzenia w temacie, nie ubieraj tego faktu w slowa. prosze.
Ireul mega prostak
sepa:
Ireul, ale żeś Ty jest upierdliwy momentami.
A co do tematu - kaj to pisze, że nie ma 30d GTC? Konto mom aktualnie nieaktywne (dzieki jebanej Netii nie miolch netu przez tela czasu, że w końcu trzymanie konta kierego 'pilnuja' kumple stało sie bez sensu, szczególnie po tym, jak żech znalozł postać w indorze w hostile space z nieaktualnym klonem...)i na eve-online se nie poczytom za wiela...
Ale ale - na shatteredcrystal.com dalej są 30 i 90d GTC w starych cenach - 14,95 i 38,85 USD, można tyż w juro płacić i jest jeszcze tanij.
Mom nadzieja, że już niedługo sie w szpilu zoboczymy - jak ino dokończa kolejno przeprowadzka, tym razym do UK.
Voulture:
Bo te zmiany, jak zostalo napisane w podanym linku, wchodze dopiero 15 czerwca w zycie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej