Eve Online > Dyskusje ogólne

Ceny GTC ida w góre i nie tylko?

<< < (4/11) > >>

MightyBaz:
nie ograniczy sprzedazy , tylko stanie sie bardziej oplacalna, po prostu wiecej bedziecie placic za GTC iskami...zreszta dla gracza i tak ZAWSZE bardziej oplaca sie zaplacic wirtualna waluta niz USD, Euro...wiec popyt zawsze bedzie.

pewnie GTC 60 beda kosztowac ok 400-500m docelowo, dla aktyWnych graczy to nie jest jakas astronomia, rattujac, robiac misje mozna zarobic ok 1-2b w ciagu 2 miesiecy... z palcem ...nosie.

btw wlasnie sobie kupilem  pare GTC 90 days za 250m/szt - mam oplacone chyba do marca 2009, coz CVA to porzadny alliance hehe

Wolver:

--- Cytat: Mighty Baz w Maj 26, 2008, 09:17:42 ---zreszta dla gracza i tak ZAWSZE bardziej oplaca sie zaplacic wirtualna waluta niz USD, Euro...wiec popyt zawsze bedzie.

--- Koniec cytatu ---

Baziu, opłacalność jest subiektywna w tym przypadku. Jeśli ktoś nie ma na grę zbyt wiele czasu, woli ISKi wydać na statki i fity, a na GTC wysupłać te kilka groszy z realnego portfela.

Ellaine:
Jeśli ktoś nie zarabia na rzeczach "autmatycznych" jak handlu czy POSach, tylko na np kopaniu albo misjach albo ratach, to ma jakiś ustalony dochód na godzinę. Taka przeciętna to 20-30 milionów na godzinę. Zużywać 4+ godzin gry miesięcznie na to żeby grać dalej to dość chory pomysł. Ergo, za iski opłaca się kupować TC tylko ludziom którzy zarabiają te iski z łatwością i dużo.

Nie nie zrobie kursu z zarabiania miliardów, jestem teoretykiem, moja praktyka kupiecka daje raczej przeciętne wyniki.

Perenor:
Skoro już wiemy, że ceny GTC podskoczą to przynajmniej można wyprzedzająco kupić coś przed podwyżka :]

MightyBaz:

--- Cytat: Albi w Maj 26, 2008, 10:38:21 ---
Nie nie zrobie kursu z zarabiania miliardów, jestem teoretykiem, moja praktyka kupiecka daje raczej przeciętne wyniki.

--- Koniec cytatu ---

chodza plotki , ze w Stain zdominowales rynek i trzepiesz kase taka kase ze niedlugo sobie kupisz Titana

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej