Eve Online > Wsparcie techniczne
audio..
Goomich:
--- Cytat: Maver w Wrzesień 24, 2009, 08:59:50 ---Jesli cos nawet jest zrobione pod 5.1 to w stereo powinno brzmiec normalnie.
--- Koniec cytatu ---
To Eve...
Maver:
--- Cytat: Mona X w Wrzesień 24, 2009, 11:24:48 ---To Eve...
--- Koniec cytatu ---
No tak ;)
Raiha:
A mi dźwięk 5.1 działa. Pozycjonowanie tez , choć może trochę za mocno tylne głośniki. Wystraszyć się można jak nagle słychać z tylu odgłos dział :) . Mi się wydaje ze to wina ustawień głośności poszczególnych głośników które można ustawiać.
Jedno co z dźwiękiem mi się nie podoba to ze teraz każdy moduł daje dźwięk i przy oddaleniu zanika ale przy okazji znikają tez i inne które by się chciało usłyszeć.
karagir:
5.1 działało, pozycjonowanie też...dopóki nie zmienili systemu dźwięku - wrzucili tylko soft, od tego czasu się pojawiają jakieś dziwne rzeczy - czasem część dźwięków zanika, czasem części nie ma...
Mam x-fi. Wydaje mi się, że jest to wina sposobu, w jaki EVE komunikuje się ze sterownikiem audio / soundsystemu gry. Mam pewność, gdy wszystkie inne gry działają prawidłowo... podobnie jak z antyaliasingiem - nie chce im się chyba zrobić tych paru poprawek, które dużo by dały;)
Shanda la:
Tak jak karagir napisal. Mi rowniez brakuje części dzwięków. Kiedyś było wszystko ok problem zaczął się pojawiać po ktorymś paczu, zatem to raczej wina samej gry niż naszych blaszaków
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej