Eve Online > Wsparcie techniczne

audio..

<< < (4/7) > >>

Nerull:

--- Cytat: Keeno Smythe w Wrzesień 23, 2009, 22:08:15 ---A masz jakiekolwiek dźwięki ?
Niestety nie wiem, ale znając życie to pewnie nie :)

--- Koniec cytatu ---

Tak mam dźwięk w grze, gra muzyka i słychać niektóre efekty.

Luisa:

--- Cytat: Nerull w Wrzesień 23, 2009, 22:10:43 ---Tak mam dźwięk w grze, gra muzyka i słychać niektóre efekty.

--- Koniec cytatu ---
Hm.. to nie wiem, raczej nie ma innych ustawień dot. dźwięku oprócz suwaków głośności.

VonBeerpuszken:
Mam podobnie gdy w windowsie ustawie system 5.1, niby gra, ale nie wszystkie dźwięki słychać (karta SondBlaster Live plus głosniki 5+1). Wszystkie dźwieki sie pojawiają gdy ustawie na stereo lub słuchawki stereo.

Nerull:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 23, 2009, 23:05:13 ---Mam podobnie gdy w windowsie ustawie system 5.1, niby gra, ale nie wszystkie dźwięki słychać (karta SondBlaster Live plus głosniki 5+1). Wszystkie dźwieki sie pojawiają gdy ustawie na stereo lub słuchawki stereo.

--- Koniec cytatu ---

Mam i miałem ustawione stereo ;/

VonBeerpuszken:
No to jedyne co mi jeszcze przychodzi do głowy to to że masz grafike Ati która instaluje swoją własną "kartę dźwiękową" i jest ona ustawiana jako domyślna.
ewentualnie sprawdź czy masz ten sam efekt na słuchawkach.
A, jeszcze jedno, może być że to wina sterowników, jeśli sterowniki sa "windowsowe", zainstaluj firmowe. Przy sounblasterze to bardzo częsty objaw, gra, ale nie generuje wszystkich dźwięków, także przy odtwarzaniu muzyki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej