Eve Online > Dyskusje ogólne

Przeniemiłosierne lagi...

<< < (3/4) > >>

aceed-:
Po co wogóle latać w takich blobach, skoro z góry wiadomo czym to się kończy?  :idiot2:

Nie pamiętam, kiedy ostatnio brałem udział w walce flot większych jak 50 shipów, może dlatego właśnie że nie widzi mi się zabardzo oglądanie dziwnych informacji wyskakujących na ekranie za każdym razem, jak coś chcę zrobić :) (przynajmniej do czasu, kiedy CCP naprawi to, co zepsuł oops-patch, czyli pewnie soon™)

Ellaine:
Chodzi o to ze o ile wiadomo czym sie skonczy, nie wiadomo dla ktorej strony :)

LosBekoczoS:
@Kombat ja calkowicie jestem wychilloutowany - jedynie staralem ci sie uswiadomic jak dziwne bylo twoje pytanie o szipy co wpadaly w DD Shrika - i staralem sie najsumienniej ci pokazac czemu i jakie.

@acced- heh no wiesz nie wszyscy chca mieszkac w empire ( niemowie ze ty mieszkasz ) a 50 osobowa flota to nie zdobedziesz systemu/konstalacji/regionu. Tak wiec jestesmy w sytuacji " niechce ale musze"  :D Jest ambicja sa checi obu stron ale gorzej z wykonaniem bo wrocilismy do zlotej zasady. Kto do kogo przylatuje ten baty zbiera.
Normalnie sytuacja jak sprzed 7-8 miesiecy temu..

ArchenTheGreat:

--- Cytat: aceed- w Styczeń 08, 2008, 14:18:25 ---Po co wogóle latać w takich blobach, skoro z góry wiadomo czym to się kończy?  :idiot2:

--- Koniec cytatu ---

Bo wymusza to mechanika gry. CCP chciało wprowadził małe gangi do walk o POSy ale im nie wyszło i dodali cynojammery. CJ nie da się zdjąć 50-ma BSami (no chyba, że nikt go nie broni).

Fedajkin:
aceed- startując z I1Y- na tego opa była niewielka sznasa na rozwalenie kilku BOBków, w połowie drogi już wiedzieliśmy o możliwości uzycia Tytana, a co na to nasz "lovely Ernesto"? Ok guys, lets play, like i say so, we still gonna die today...

No to warp, zacisnąć zęby i przemy do przodu...

Bekocz, a mówiłeś, że mój laptop nie wytrzyma, a okazało się że ja nie miałem takich slajdów i na dodatek ponawalałem trochę jednego z carrierów, który przy 10% armora zaczął uciekać w spider-tank z innymi.

Już raz na forum corpa napisałem small-ops, ok, no big-fleets fights for me.. i niestety jednak będę musiał się tego trzymać... chamówka z tym serwerem :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej