Eve Online > Dyskusje ogólne

Przeniemiłosierne lagi...

(1/4) > >>

Fedajkin:
Nie no bywało różnie w eve... widziałem różne maks akcje z localem 300-400 osób, a właściwie nie widziałem bo to co pokazywało mi się na monitorze to były głównie slajdy, ale to co dzieje się od kilku dni to masakra.

5 stycznia. 49- system suwerenny IAC, BOB ścigany przez ekipę Goons + reszta świata wpada na koalicję północną w systemie 4-0 gdzie odbywają się pierwsze starcia. Koalicja północna wycofuje się do 49- i przykleja do bramy. Po kilku minutach otrzymujemy info o prawdopodobny pojawieniu się tytana. Jak powiedzieli, tak się stało. Cyno 160km od gejta wskakuje mała flota capsów + tytan + małe wsparcie. DD odpalony część przeżywa i przeskakuje do 4-0 by na bramie naprawić się i wrócić do walki... od tego momentu zaczyna się lag... i po niecałej pół godzinie totalny desync. Niektórzy twierdzą, że local dobił 8xx a przewaga koalicji anty bob była 4:1. Pada NODA, stacja w 49- zmienia nazwę na Node Crash Control, niedobitki logują się na drugi dzień by z podwiniętym ogonem zwiać do swoich systemów. To był lag niewielki...

7 stycznia. Walka w ZXX-2J... co się działo, nie mam pojęcia, ale lag był tak wyrypiście wielki, że załapał o 3-5, I1Y-, Z-UZZ i parenaści innych systemów wokoło... MASAKRA!

Czy to tylko moje łącze (1,5Mbsp) nie wyrabia, czy może komp siada (HP Pavilion dv6640ew | AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-58 1,9 GHz | 2 GB RAM | NVIDIA(R) GeForce™ 8400M GS)?

Kombat:
Co do 49- to niestety koalicja sama jest sobie winna że nie rozwaliła tego Tytana. Gdyby nie ściągała kupy fregat shuttli i noobshipów (nawet indyki się tam pojawiły) to może node by się nie wywalił... CCP też nie pomogło z newsem jak jeszcze walki trwały.

A tak na marginesie wtedy sypneło się na chwile całe querious bo ja byłem w innym systemie pare j dalej i też mnie wywaliło, z tego co słyszałem ludzi w innych systemach też.

Swoją drogą po trinity lagi przy większej liczbie osób w systemie są większe niż wcześniej, ech 'need for speed'.

MightyBaz:
moze to celowa polityka ccp - chca doprowadzic do zaniku fleet battles :krzeslo:

Fedajkin:
A nie sądzisz, że te shuttle to były ze stacji 49- powracające pody po nowe statki? Bo z tego co wiem, to tak było...

Kombat:

--- Cytat: Laira w Styczeń 08, 2008, 09:49:56 ---A nie sądzisz, że te shuttle to były ze stacji 49- powracające pody po nowe statki? Bo z tego co wiem, to tak było...

--- Koniec cytatu ---
Popatrz na KB BoBa co padało od doomsdaya - jeszcze jak shuttle i noobshipy moge zrozumieć że sobie po prostu wracały to już stado fregat t1 raczej nie....
Poza tym doomsday odpala co godzine więc rozumiem że Ci którzy od niego popneli musieli akurat tyle czekać na powrót?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej