Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

DELVE Megathread

<< < (2/96) > >>

poconick2:
No już wiem czemu rzadko tu zaglądam - bo jak chce się pośmiać to inne strony przeglądam (ciekawsze) ;)

Napisałbym coś jeszcze, ale flem by się rozkręcił i musiałbym tu zaglądać żeby go podkręcać dalej. Nie chce mi się ;)

Poczekamy, zobaczymy.

Fedajkin:
Ah piękny temat... jak narazie to BoB ma gorąco nie tylkow Delve, ale i w Querios, Catch i Fountain... zjednoczone siły północy obiły już ich sojuszników FIX zabierając im stację w I1Y i niszcząć około 80% POSów FIX, a teraż prą dalej i leją POSy BOBa oraz przejmują stacje należące do nich tak jak tę w 9CG6-H.
W każdym razie szacunek dla BOBa, który potrafi pojawić się z nikąd w kontrolowanych systemach i zasiać strach wśród siedzących tam ludzików, tak jak miało to ostatnio miejsce w I1Y, gdzie przewaga była 1:3 dla północy i mimo to, chłopaki ustrzelili parę shipów, sami stracili sporo i wykonali szybki odwrót w kierunku 9CG scigani przez naszą ekipę.

DragLord:
Patrząc po killbordach to bob walcząc na wszystkich frontach całkiem nieżle sobie radzi, a najzacieklejsze walki to teraz chyba w TPAR-G są.

Voulture:
Co do walk z TPAR, swietny obrazek gdzies znalazlem na SCH:

PC5 pisz, my tu lubimy flejmy. ;]

Yogos:
Tak oglądałem sobie dziś wasz KB i widze że od pewnego czasu są kile tylko indorów w low.
Wynieśliście się z Delve czy tam spokojniej jest teraz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej