Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
DELVE Megathread
Coriin:
Mamy teraz w BUFU "Operację Farmowania Indyków" w low seckach, kto nabije najwięcej ten dostaje premię od dowództwa :2funny: :krzeslo:
Yogos:
--- Cytat: Coriin w Styczeń 17, 2008, 11:11:21 ---Mamy teraz w BUFU "Operację Farmowania Indyków" w low seckach, kto nabije najwięcej ten dostaje premię od dowództwa :2funny: :krzeslo:
--- Koniec cytatu ---
Hehe no makrohaulerstwo jest przejebane otatnio.
Z czego leje to z tego że barany czesto 1m3 woża w indorach na cargo expandrerach zamiast w chocby shutlu
Ellaine:
Co wlasciwie woza macrohaulerzy i jak ich odroznic od zwyklych aulerow, bo macrohauler wciaz wydaje misie jakas abstrakcja zupelna.
Hastrabull:
Albi,
Macrohaulerzy to automatyczne konta robiace misje typu przywiez, zawiez, pozamiataj :)
ja przy najblizszej mozliwej okazji przywoze megasa na sniper ficie i zbije sobie troche ss tam nie wystawiajac sie na ostrzal sentries.
DaBlades:
--- Cytat: Hastrabull w Styczeń 17, 2008, 12:32:46 ---Albi,
Macrohaulerzy to automatyczne konta robiace misje typu przywiez, zawiez, pozamiataj :)
ja przy najblizszej mozliwej okazji przywoze megasa na sniper ficie i zbije sobie troche ss tam nie wystawiajac sie na ostrzal sentries.
--- Koniec cytatu ---
O tym samym myślałem. W Arzi 150km przed undockiem jest jeszcze puszka GBT. Stanę za nią i będę lał wszystko co wydokuje. W godzinę można tam „zrobić” z setkę indyków
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej