Eve Online > PVE
[PVE] Nighthawk
Kara Mon:
@Yogos
Cruiser na 5 , 20 dni i juz lecisz tengu , NH wymaga BC na 5 warfare link specki na 4 i do tego sporo czasu zeby comanda na 5 zrobic.
Druga sprawa to fakt ze jak net padnie gdy raty scrambluja to clzowiek nie ma wplywu na to ale w innych sytuacjach musisz chciec stracic raciare zeby to zrobic :P
Doom:
Jemu chodziło o czas skilowania pod comanda, który jest może ze 30 dni dłuzszy
NH z full t2 fitem i comandem na 4 (bez skili pomocniczych) - 121 dni
Tengu z fitem t2 i subami na 4 (j/w bez pobocznych skili) - 90 dni
w obu wypadkach moje fity w wersji full t2, i w obu podstawą jest char który jest moim fabrykantem (to co ma ze skili pobocznych ma bo było potrzebne do invencji / spawania statków)
Yogos:
No ok nie będę polemizował tutaj bo commanda robiłem bardzo dawno temu.
Fajne za to jest to - że jak już tego commanda zrobisz to nie ma różnicy jaką latasz rasą a pod raty czasem fajnie jest wybrać odpowiedni stateczek. Przynajmniej z perspektywy osoby, która ma wszystko do wielkości BC wyskilowane :P
sc0rp:
Yogos tengu na ab alignuje ponizej 6s, maruder kilka razy dluzej wiec statystycznie duzo latwiej jest zdybac maraudera niz tengu. Inna sprawa ze maraudery zewzgledu na sensory u guristasow obsysaja przynajmniej przed patchem.
Do tluczenia drobnicy to mam i rigor i tp a czy szkoda slotow coz omni tank jest wystarczajacy wiec jak tank jest wystarczajacy to wszystko idzie w dps takie moje zdanie. Jesli mialbym tak jak ty niestabilne lacze to pewnie racilbym drejkiem bo skkoro moge wtopic nie wiadomo kiedy nie z wlasnej winy to po co przeplacac.
Nikt nie mowi ze nh to shit ship poprostu tengu jest lepsze ale drozsze inna sprawa ze tengu na shit skillach to shit ship i nie wiele sie rozni od cerberusa, a jak ktos ma CS na IV to z pewnoscia ma wszystkie skille poboczne juz wymaksowane bo nikt nie idzie do CS ot tak od razu.
SokoleOko:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 10, 2011, 16:07:49 ---NH z full t2 fitem i comandem na 4 (bez skili pomocniczych) - 121 dni
Tengu z fitem t2 i subami na 4 (j/w bez pobocznych skili) - 90 dni
--- Koniec cytatu ---
Tengu nie ma sensu bez min. 3 subsystemów na V.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej