Eve Online > PVE
[PVE] Nighthawk
Doom:
W takim wypadku różnica w czasie skilowania staje się marginalna i ten argument wypada z dyskusji
magni:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 10, 2011, 12:56:59 --- zarzucalem ze jest eft warriorem bo twierdzil ze tengu to papierowy ship
--- Koniec cytatu ---
bo jak zobaczylem ze piszesz "olbrzymi bufor" o shipie co ma 80-90k ehp, podczas gdy moj legion ma 140k ehp ( i mniejsza sygne od twojego tengu) to skojarzenia narzucilo sie samo :)
ot taki odruch mentalnego amarra :)
A poza tym to podpisuje sie pod wszystkim co napisal Yogos :)
Dormio:
--- Cytat: Devious Sphere w Kwiecień 11, 2011, 15:30:13 ---A poza tym to podpisuje sie pod wszystkim co napisal Yogos :)
--- Koniec cytatu ---
Ja z tych samych powodów po 2 tygodniach testowania Tengu wróciłem do Dominixa. Po co przepłacać skoro niewiele lepiej się sprawdza.
Squibble:
wracając do tematu ceny - czy przypadkiem zafitowany NH nie jest tanszy od 1 Pith-A (albo cos podobnie) ampa, ktore sa b. czesto spotykane na raciarskich tengu? nie widzialem jeszcze tengu tanszego niz 1B.
Doom:
Tengu na ficie za jakies 50-100kk +hull daje rade na poziomie dobrze wyskilowanego dreja / nie pimpanego NH.
Latałem tak jakis miesiąc po wprowadzeniu tych statków do gry, po czym zirytowalem sie jak w dwóch misjach pod rząd musiałem bardzo mocno latać bo mnie zdrenowali z capa i larg booster sie wyłaczył (normalnie fit perma on z rezerwą capa na wypadek slabego neutowania ) i wróciłem do latania NH z fitem za około dużą bańkę.
BTW to pith to jest nie ampilifer tylko booster i jest za dobry tylko dla tengu :P NH z tym maleźstwem rownież może pokozaczyć i są fity na jego wykorzystanie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej