Eve Online > PVE
[PVE] Nighthawk
Doom:
Mozesz przestać sie zastanawiać. Przynajmniej do czasu kiedy nie naprawia im mechaniki dzialania. A spadek dps i tak jest na tyle duzy ze poddaje pod wątpliwość ich sensowność. Niezaleznie czym latałem przeciw jamerom / damperom zawsze wolałem czekać na lukę w jamie niż uzerać się z tym że każda salwa ma może 2/3 mocy (skil fof na 5) i kazda leci w to co w danym moemencie było najblizej (z reguły elitarny frej gueristów / serpentisów sztuk kilka)
Starakopara:
--- Cytat: Devious Sphere w Kwiecień 07, 2011, 11:41:28 ---(...)
ja nie lubie tankowac speedem, dlatego dla mnie sie liczy ilosc ehp i defence... moim nighthawkiem nawet nie zadaje sobie trudu zeby leciec, stoje w miejscu z odpalonymi hjardami i napieprzam(...)
--- Koniec cytatu ---
This :D
Goomich:
--- Cytat: Starakopara w Kwiecień 07, 2011, 14:57:06 ---
--- Cytat: Devious Sphere w Kwiecień 07, 2011, 11:41:28 ---ja nie lubie tankowac speedem, dlatego dla mnie sie liczy ilosc ehp i defence... moim nighthawkiem nawet nie zadaje sobie trudu zeby leciec, stoje w miejscu z odpalonymi hjardami i napieprzam,(...)
--- Koniec cytatu ---
This :D
--- Koniec cytatu ---
http://www.youtube.com/watch?v=xaA2eKABuEE
SokoleOko:
--- Cytat: Devious Sphere w Kwiecień 07, 2011, 11:41:28 ---ja nie lubie tankowac speedem
--- Koniec cytatu ---
Tankowanie speedem nic nie kosztuje, to nie jest tak, że musisz sam pedałować :)
Latasz po prostej 50 km tam i z powrotem na AB (cap-stable) i tyle. No i jeszcze weberzy na primary. Wielki mi wysiłek :)
magni:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 07, 2011, 15:51:26 ---Tankowanie speedem nic nie kosztuje, to nie jest tak, że musisz sam pedałować :)
Latasz po prostej 50 km tam i z powrotem na AB (cap-stable) i tyle. No i jeszcze weberzy na primary. Wielki mi wysiłek :)
--- Koniec cytatu ---
trzeba zwracac uwage, pilnowac speeda, transversala, czy sie w cos nie zaplatales, czy cie nie neutuja webuja itp , to juz za wielki wisilek jak na pve :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej