Eve Online > PVE
[PVE] Nighthawk
magni:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 07, 2011, 10:58:57 ---no widzisz ja jedyne frakcyje moduly mam do dps tylko po to aby zwiekszyc dps a tank mam full t2
--- Koniec cytatu ---
fit ktorym sie chwalisz w garazowni ze taki dobry na plexy bynajmniej nie ma tanka na t2 :
Gistum A-Type Medium Shield Booster
Gist A-Type Shield Boost Amplifier
Caldari Navy Invulnerability Field
Republic Fleet Target Painter
Gistum C-Type 10MN Afterburner
sc0rp:
--- Cytat: Devious Sphere w Kwiecień 07, 2011, 11:07:11 ---fit ktorym sie chwalisz w garazowni ze taki dobry na plexy bynajmniej nie ma tanka na t2 :
Gistum A-Type Medium Shield Booster
Gist A-Type Shield Boost Amplifier
Republic Fleet Target Painter
Gistum C-Type 10MN Afterburner
--- Koniec cytatu ---
sigh to stary post i jesli przeczytalbys cokolwiek po za fitem to bys dotarl do informacji ze go SPRZEDALEM, a mialem na mysli http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=9103.msg144439#msg144439
magni:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 07, 2011, 11:13:43 ---sigh to stary post i jesli przeczytalbys cokolwiek po za fitem to bys dotarl do informacji ze go SPRZEDALEM, a mialem na mysli http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=9103.msg144439#msg144439
--- Koniec cytatu ---
jesli chodzi ci o Tengu Passive to fajny jest w nim tylko dps, tank ma smiesznie maly
tylko ze ten fajny dps masz kosztem frakcyjnych modulow, wsadz ballistiki T2 i juz nie bedzie taki fajny
czyli nadal wychodzi na moje
sc0rp:
--- Cytat: Devious Sphere w Kwiecień 07, 2011, 11:21:58 ---jesli chodzi ci o Tengu Passive to fajny jest w nim tylko dps, tank ma smiesznie maly
tylko ze ten fajny dps masz kosztem frakcyjnych modulow, wsadz ballistiki T2 i juz nie bedzie taki fajny
czyli nadal wychodzi na moje
--- Koniec cytatu ---
eft warrior FTW i na tym zakonczmy dyskusje.
hint: solowanie wszystkich plexow i eskalacji z wyjatkiem 10/10 i eskalacji ze stacja zarowno w space angelsow jak i guristasow z pewnoscia swiadczy o tym ze ma tank smiesznie maly.
PS Doom bylbys tak mily i przeniosl posty na temat tengu vs nighthawk do http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=4906.0 bo imo duzo lepiej pasuja :D
magni:
--- Cytat: Dark Flonoe w Kwiecień 07, 2011, 11:25:06 ---eft warrior FTW i na tym zakonczmy dyskusje.
hint: solowanie wszystkich plexow i eskalacji z wyjatkiem 10/10 i eskalacji ze stacja zarowno w space angelsow jak i guristasow z pewnoscia swiadczy o tym ze ma tank smiesznie maly.
--- Koniec cytatu ---
jak juz chcesz tankowac speedem to wsiadz w vagasa, bedziesz mial to samo duzo taniej :P
ja nie lubie tankowac speedem, dlatego dla mnie sie liczy ilosc ehp i defence... moim nighthawkiem nawet nie zadaje sobie trudu zeby leciec, stoje w miejscu z odpalonymi hjardami i napieprzam, zastanawialem sie nad uzywaniem fofow ale nie chce mi sie ich skillowac :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej