Eve Online > PVE

[PVE] Nighthawk

<< < (3/11) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marzec 20, 2011, 00:45:35 ---Dzieki za opinie, nie chce ktos kupic nighthawka w deklein, ewentualnie dowioze w ramach jb nc ;)

--- Koniec cytatu ---

Trzymaj go, ceny raciarek w Deklein mogą niedługo wzrosnąć w wyniku planowego odstrzału :P

magni:

--- Cytat: Cole Johnsohn w Kwiecień 07, 2011, 08:14:01 ---
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=7771929

--- Koniec cytatu ---

nie wiem ile dales za tego tengu (tak na oko wyglada mi na duza banke) ale parametry to ma gorsze od mojego nighthawka na zwyklym t2 ficie... (koszt ok 200m)
zachodze w glowe czemu ludzie tak chwala te tengu ze taki wypas a co patrze na jakis fit podany to wychodzi mi ze to zadna rewelacja, moze sa jakies tajemne fity ktorych jeszcze nie widzialem?

sc0rp:

--- Cytat: Devious Sphere w Kwiecień 07, 2011, 10:22:15 ---nie wiem ile dales za tego tengu (tak na oko wyglada mi na duza banke) ale parametry to ma gorsze od mojego nighthawka na zwyklym t2 ficie... (koszt ok 200m)
zachodze w glowe czemu ludzie tak chwala te tengu ze taki wypas a co patrze na jakis fit podany to wychodzi mi ze to zadna rewelacja, moze sa jakies tajemne fity ktorych jeszcze nie widzialem?

--- Koniec cytatu ---
To ze aktywne tengu to shit tengu (pomimo insane tanka ma zbyt powazne wady) sie zgadzam jednak porownujac dowolne tengu sfitowane jak bog przykazal (jak chcesz porownac fity odszukaj moje posty w garazowni) to tengu ma nastepujace przewagi nad nighthawkiem:
- wiekszy dps
- wiekszy speed
- szybszy align
- mniejsza sygnature

A do tego posiada tank umozliwiajacy zsolowanie guristas i angel* plexow wszystkich poza 10/10
* - nie wiem jak nowe plexy angelsowe i guristas 9/10

Porownujac pasywne tengu na buforze do czegokowiek nie porownuj tego w eft, bo eft przy defense nie uwzglednia 600m/s+ speeda, malej sygnatury etc. Do tego nie uwzglednia mozliwosci samoobrony shipa przed hostami.

magni:
jak sie zalozy deadspacowy /oficerski/frakcyjny fit to kazdy ship jest dobry
chodzi mi o bang for buck, koszt /efekt
widzialem golema co robil solo kazde 10/10 ale za jego fit kupilbym sobie matke... dla mnie to bez sensu

sc0rp:

--- Cytat: Devious Sphere w Kwiecień 07, 2011, 10:55:29 ---jak sie zalozy deadspacowy /oficerski/frakcyjny fit to kazdy ship jest dobry
chodzi mi o bang for buck, koszt /efekt
--- Koniec cytatu ---
no widzisz ja jedyne frakcyje moduly mam do dps tylko po to aby zwiekszyc dps a tank mam full t2

--- Cytuj ---widzialem golema co robil solo kazde 10/10 ale za jego fit kupilbym sobie matke... dla mnie to bez sensu

--- Koniec cytatu ---
fraps z maze or didn't happen

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej