Eve Online > CR - Archiwum

Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!

<< < (24/37) > >>

wykszyknik:
Widzę że sie off topic z tego tematu zrobil, a że nie mam gdzie tego napisać to napisze się jeszcze raz tu...  8)
Za 2 tygodnie wracam do bardziej aktywnej zabawy...
Poszukuje corporacji z lub bez ally nie mam specjalnych wymagań co do tego może być nawet noob corp z jakimś pomysłem na zabawe oraz jakieś realne dochody w postaci isków.
Kontakt in game only: wykszyknik. Jak nie jestem zalogowany wyślij mi maila in game offf course  :'(

Ci którzy się ze mną kontaktowali do tej pory i nie otrzymali odpowiedzi dziękuję ...

Deaell Portt:

--- Cytat: wykszyknik w Sierpień 30, 2010, 16:47:30 ---Widzę że sie off topic z tego tematu zrobil, a że nie mam gdzie tego napisać to napisze się jeszcze raz tu...  8)
Za 2 tygodnie wracam do bardziej aktywnej zabawy...
Poszukuje corporacji z lub bez ally nie mam specjalnych wymagań co do tego może być nawet noob corp z jakimś pomysłem na zabawe oraz jakieś realne dochody w postaci isków.
Kontakt in game only: wykszyknik. Jak nie jestem zalogowany wyślij mi maila in game offf course  :'(

Ci którzy się ze mną kontaktowali do tej pory i nie otrzymali odpowiedzi dziękuję ...

--- Koniec cytatu ---
Po takim poscie plus twoj fit na tempest+command do robienia misji oczekuj mnostwa propozycji do jakiegos ally/korpa. Musieliby by byc zdesperowani :-).

Ellaine:
Oj tam oj tam, każdy ma prawo racić czym chce :)

wykszyknik:

--- Cytat: Azbuga w Sierpień 31, 2010, 10:10:28 ---jeśli nadal szukasz korporacji to zapraszam do nas.

Bloody Amarr's - jesteśmy w Faction Warfare po stronie amarskiej milicji. Czyli odpada latanie po hi sec matarskim i galente. Korporacja ma nieco ponad miesiąc. połowa to starzy piraci, połowa zupełna młodzież. Korporacja jest aktywna codziennie wieczorem. Zawsze po 21 czasu pl i czasem nieco wcześniej. Nasz kanał public to Bloody Amarr's. Wejdź tam jeśli jesteś zainteresowany i jak tylko złożysz podanie ktoś cię dołączy.

Tax 0%, dużo pvp ale bez spinania się. Prośba tylko o 2 rzeczy - wyskilowanie bombera bo to podstawowy statek jakim będziemy latać pvp oraz misje, oraz później repujących dronek t2. Oferujemy naprawdę duże zarobki na misjach dla milicji oraz pomoc starszych graczy. Od września dla pilota który będzie miał najwięcej killi omen navy z fitem w nagrodę :)

--- Koniec cytatu ---

Sorka że troluje:
- ten kolo nie umie czytać polskiego ze zrozumieniem albo coś ... tam... następnym razem pogrubie Kontakt in game only: wykszyknik.
- pozatym gdyby zwrócił uwage na moje standy w grze wiedziałby że nie jestem zainteresowany policją amarską, (lol ja w policji, no rozumiem że niektórzy mówią mi ty "psie" ale nie mają tego na myśli tak dosłownie... no hyba mam nadzieje),
- powodzenia temu korpowi w dalszej rekrutacji,

Edit: tam w temacie odnośnie fitu jest uwzględnione również dla jaj :)

Crux:

--- Cytat: wykszyknik w Sierpień 31, 2010, 17:11:54 ---- ten kolo nie umie czytać polskiego ze zrozumieniem albo coś ... tam... następnym razem pogrubie Kontakt in game only: wykszyknik.

--- Koniec cytatu ---
Powinieneś jeszcze dodać (boldem ofc), że zaczynasz rozmowę z zainteresowaną korporacją dopiero po uprzednim przelaniu na twoje konto 100 mil isk.

--- Cytat: wykszyknik w Sierpień 31, 2010, 17:11:54 ---- pozatym gdyby zwrócił uwage na moje standy w grze wiedziałby że nie jestem zainteresowany policją amarską, (lol ja w policji, no rozumiem że niektórzy mówią mi ty "psie" ale nie mają tego na myśli tak dosłownie... no hyba mam nadzieje),

--- Koniec cytatu ---
Nie no jasne... Twoja oferta jest tak ciekawa, że wszyscy ceo czytający ją na Centrali natychmiast logują się do Eve i sprawdzają twoje standy, rasę itp.

--- Cytat: wykszyknik w Sierpień 31, 2010, 17:11:54 ---- powodzenia temu korpowi w dalszej rekrutacji

--- Koniec cytatu ---
Raczej Tobie należało by życzyć powodzenia- chociaż pewnie w końcu ktoś Cię przygarnie ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej