Eve Online > CR - Archiwum
Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!
Azbuga:
- ten "kolo" umie czytać ze zrozumieniem ale nie zawsze może się zalogować do eve a widzi ze ty siedzisz tutaj...
- standy nie maja żadnego znaczenia i kto to w ogóle sprawdza? - poza tym w eve milicja ma tyle wspólnego z policją co ty z kulturą.
- odpowiadanie na publicznym na prywatną wiadomość, dodatkowo wyszydzając zaproszenie o które sam prosisz jest co najmniej niegrzeczne. wystarczyło napisać "nie"
- powodzenia w szukaniu :D
Stary Pierdola:
--- Cytat: Azbuga w Sierpień 31, 2010, 18:23:25 ---
- standy nie maja żadnego znaczenia i kto to w ogóle sprawdza? - poza tym w eve milicja ma tyle wspólnego z policją co ty z kulturą.
--- Koniec cytatu ---
This.
Anna Nietrzeba:
--- Cytat: wykszyknik w Sierpień 31, 2010, 17:11:54 ---Sorka że troluje...
--- Koniec cytatu ---
Sorki, że tak zapytam niedyskretnie. Czy ty kupiłeś tą postać? Tzn znałem kiedyś wykszyknika ale ty chyba nie jesteś tą samą osobą - takie odnoszę wrażenie.
A co do korporacji to o ile nie oferujesz isków za przyjęcie lub nie latasz supercapsami lub nie masz bardzo bogatego kb etc... to raczej sprawa wygląda tak, że to TY zgłaszasz się do korporacji a rekrutant decyduje czy cię przyjąć, nie odwrotnie ;D. Ale może się mylę i masz już skrzynkę zapchaną ofertami ;)
wykszyknik:
--- Cytat: Anna Nietrzeba w Sierpień 31, 2010, 19:41:00 ---Sorki, że tak zapytam niedyskretnie. Czy ty kupiłeś tą postać? Tzn znałem kiedyś wykszyknika ale ty chyba nie jesteś tą samą osobą - takie odnoszę wrażenie.
A co do korporacji to o ile nie oferujesz isków za przyjęcie lub nie latasz supercapsami lub nie masz bardzo bogatego kb etc... to raczej sprawa wygląda tak, że to TY zgłaszasz się do korporacji a rekrutant decyduje czy cię przyjąć, nie odwrotnie ;D. Ale może się mylę i masz już skrzynkę zapchaną ofertami ;)
--- Koniec cytatu ---
ludzie się zmieniają :'( a mi ostatnio porządnie "odpierdoliło" że się tak wyraże
za jakiś czas poskładam pewnie mózgownice do kupy to może coś sensownego sklece. A puki co takie wysyłanie komuś privów na forum mnie drażni
i taki beznadziejny off toop jak sie z tego tematu zrobił też... tu sie chyba ogłoszenia pisze nie kurrr... opinie.... czy jakieś teksty o d... mary..... potrzebne
>:( >:( >:(
Edit i mam nadzieje że ktoś tego zaczniepilnować 0.o
Doom:
Ja stawiam na to że raczej to tu zostanie dla przyszłych użytkowników tego tematu, żeby wiedzieli jak nie szukać korporacji.
Anna btw wystarczy umiejętnośc pilotowania supercapsa czy konieczny jest też sam super caps? :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej