Eve Online > CR - Archiwum

Szukasz korporacji? Wpisz się do tego tematu!

<< < (23/37) > >>

olaf:

--- Cytat: Precelek w Sierpień 29, 2010, 11:23:34 ---czekaj czekaj nie chcesz miec frajdy z gry ?

a tak wogole to tylko yarr bo w c0ven FC cie pocisnie jak ludzie beda na roamie a ty na paskach w 0.0 :)

--- Koniec cytatu ---
Czepiasz się :)

Wole romana niż krzyżyki.

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 28, 2010, 21:58:54 ---A dlaczego?

Wal szczerze. Może być na priv ;)

--- Koniec cytatu ---

Przeczytałem wasze 50 ostatnich postów na forum. Nie ten poziom dowcipu i ego. Nie dogadamy się.

Shaila Er:
Masz na myśli te posty gdzie piszemy "bump" czy liczysz wszystkie, które piszemy pod naszymi prawdziwymi nickami z gry?

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: olaf w Sierpień 28, 2010, 16:24:28 ---2 chary na 2 kontach 40M i 75M SP

Szukam dobrego pvp bez ciśnień i frajdy z gry, możliwość zarobienia w 0.0 mile widziana.

BUFU I PBN odpadają.

Any idea?

--- Koniec cytatu ---

Jak lubisz niezobowiązujące pvp bez ciśnień i codziennych CTA  to zapraszamy do CBC. Latają nasze małe flotki (raczej kameralne-kilkuosobowe) i aliansowe które dostają wp. zazwyczaj (mniej kameralnie). Poza tym w NC ciągle coś się dzieje, więc jak koledzy nie chcą akurat pew pew to zawsze do jakieś innej flotki w PB, Tribute można wskoczyć.
No i nie zaglądamy do kieszeni  memberów - 0% tax, żyjemy z dotacji i kadry niewolniczej zwanej CEO,dyrektorami. Łatwo u nas zarabia się iski (caldari, gallente statkami ew matarami) no i masz niepowtarzalną okazję, że twoją raciarkę i jajo ubije przelatujący od święta gang Ewoków  ;D

Ellaine:
Nooo, w sumie myślę że reklamowanie nas jako korpa pvp to lekka przesada. Trochę walczymy a nad byciem prawdziwym korpem pvp pracujemy. Jednakoż brakuje nam FC który by zebrał ludzi do kupy i rzucił na front tak ze dwa razy dziennie. Kiedy to się poprawi - dam znać :)

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Albi w Sierpień 29, 2010, 16:54:21 ---Nooo, w sumie myślę że reklamowanie nas jako korpa pvp to lekka przesada. Trochę walczymy a nad byciem prawdziwym korpem pvp pracujemy. Jednakoż brakuje nam FC który by zebrał ludzi do kupy i rzucił na front tak ze dwa razy dziennie. Kiedy to się poprawi - dam znać :)

--- Koniec cytatu ---
A czy przypadkiem ty się Albi nie zgłosiłeś ostatnio?
Nie pisałem że jesteśmy corpem pvp tylko że łatwo u nas o niezobowiązujące pvp  ;). W pełni pvp corpem CBC nigdy nie było i nie będzie bo część ludzi zawsze będzie wolała zająć się czymś innym a liberalizm nie pozwoli ich zmusić do roamów np.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej