Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (106/117) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Doom w Marzec 26, 2012, 13:59:42 ---Patrz podsumowanie działalności użytkowników napisane przez Xarta i Hastrę, ode mnie stanowiska nie żądaj bo co najwyżej przeczytasz kilka ciepłych słów o osobnikach którzy domagają się na centrali czegoś co wymaga czasochłonnej obsługi, samemu nie zgłaszając sie do tejże obsługi.
--- Koniec cytatu ---
Czy ja powiedziałem, że to ty masz się kwapić do tej roboty? Przecież jak sam powiedziałeś, nikt się za to nie zabierze. Brak chęci i\lub lenistwo.

--- Cytat: Doom w Marzec 26, 2012, 13:59:42 ---Niekompatybilny z forum. Upgrade forum do najnowszej wersji to mały horror, wiec chwilowo...

--- Koniec cytatu ---
Szkoda.

Hastrabull:
Chcecie innego systemu? Chcecie rewolucji? Proszę was bardzo.

1. Od 1 kwietnia (nomen omen prima aprilis) wszelkie obostrzenia i zasady zostaną przeze mnie zdjęte. Wszyscy moderatorzy stracą swoje uprawnienia. Całość forum dostępna będzie do pisania dla wszystkich zalogowanych użytkowników. Całość forum dostępna będzie do czytania dla wszystkich użytkowników.

2. W ekipie zostanie trzech administratorów. Ja, Xart i Doom.

3. Aktualnie obowiązujący regulamin forum pozostanie. Regulaminy dla pozostałych pod-forum stracą ważność i zostaną usunięte. To oznacza, ze zarówno KSOD jak i flamewar otworza swe podwoje czy jak to sie tam zwie.

4. Uruchomione zostaną wybory na nowych moderatorów forum. Zobaczymy ile osób zechce się zaangażować.

5. Dodatkowo zrobię porządek w bazie danych. Wszystkie konta nieaktywne przez ostatnie 30 dni zostaną usunięte. Konieczne będzie ponowne zarejestrowanie się na forum.

6. Wszystkie bany zostaną zdjęte. Każdy będzie miał szansę.

7. Wy będziecie zarządzać tym forum. Wrzucę moduł, który będzie umożliwiał nadawanie ocen użytkownikom. Sami będziecie się ze sobą jebać, nie my.

Ogólnie współczuję wam a zarazem zapraszam pierwszego kwietnia 2012r. Na nową centralę. Żadnych ograniczeń, żadnych obostrzeń. ja będę siedział z boku,pił piwo i patrzył jak się zarzynacie. A może jakimś cudem się nie zarżniecie?

Macie pół roku. W ostatnim tygodniu września podejmiemy decyzję, czy zamknąć centralę.

Isengrim:
No ale jak to, o co te pretensje, przeciez to forum nazywa sie EvE Centrolla...

sc0rp:
No jp czytam i czytam ta ksiege skarg i wnioskow i mam wlasny wniosek dla tych ktorzy uwazaja,ze:
- centrala jest zbyt wulgarna i za duzo trollow - http://bit.ly/GQS7TG
- na centrali panuje zly moderator/admin - http://bit.ly/GQSk9q

Dajcie juz Doom'owi spokoj, ten kto nigdy nie byl modem nie rozumie jaka to niewdzieczna robota do tego jak sadze jest to wolontariat wiec GTFO idiots.

@Doom

poprostu ich ignoruj, a jak zlamia regulamin to je...nij banhammerem.

PS nie zebym go specjalnie lubil, poprostu dajcie sobie luzu bo gosc sie stara jak moze i imo calkiem dobrze mu to wychodzi.

edytka mowi:
@Hastrabull
1. Daj spokoj "lepsze" jest wrogiem "dobrego" a centrala obecnie jest dobra, a jak komus sie nie podoba to GTFO.
2. Jesli zdecydujesz sie zamknac centrale, to moge prosic o dumpa bazy, kopie apki forum i ewentualnie transfer domeny to zrobie "reborna", bo szkoda by bylo aby po tylu latach centrala zginela jak SHC.

Doom:

8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej