Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Doom:
--- Cytuj ---Na problemy z wygasaniem sesji, po upgrejdzie trzeba wyczyścić sobie kaszę przeglądarki - szczególnie jeśli używa się syfiastego chroma. Wywalenie starego ciasteczka też nie zaszkodzi. Przetestowane, pomaga.
--- Koniec cytatu ---
Śmiem twierdzić że nie pomaga, 20 minut temu byłem zmuszony kasować cashe, cookisy itp w przglądarce, a mimo to zobaczyłem znowu komunikat
Detal na który nie zwróciłem uwagi wcześniej:
- za każdym razem w sumie kiedy dostałem wygasłą sesja między oczy posta pisałem z panelu odpowiedzi na który wrzucał mnie przycisk cytowania
BTW dlaczego cytowanie nie działa jak wcześniej (wrzuca cytowany post do szybkiej odpowiedzi) tylko przenosi na panel pisania postu?
Pol Kent:
--- Cytat: owoc84 w Czerwiec 07, 2010, 14:57:34 ---Coś mi się pochrzaniło i nie loguje mnie już automatycznie. Ani w pracy (FF) ani w domu (Chrome) a jak się loguje ręcznie to od razu wyświetla się forum a nie portal i też nie mam przycisku "portal" co mnie bardzo irytuje bo muszę usuwać "forum/index.php" z adresu żeby wrócić na stronę główną. A i po powrocie na stronę główną nie ma żadnego CSSa :D Ma tak ktoś jeszcze?
--- Koniec cytatu ---
Mam dokładnie tak samo na FF.
Xarthias:
Trochę pogrzebawszy w ustawieniach. Może pomoże.
Weźcie jeszcze raz wyczyśćcie kesz i ciastka i potestujcie. Jak nie pomoże, będziemy grzebać dalej.
Dux:
Tak narzekaliście, że teraz i mi padło. Normalnie epidemia jakaś :P
Wilk:
Ni i mi padło od tego Waszego narzekania ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej