Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Księga skarg i wniosków
Xarthias:
Na problemy z wygasaniem sesji, po upgrejdzie trzeba wyczyścić sobie kaszę przeglądarki - szczególnie jeśli używa się syfiastego chroma. Wywalenie starego ciasteczka też nie zaszkodzi. Przetestowane, pomaga.
Inne rzeczy - Soon(TM)
silvia:
Co z przyciskiem "portal"?
Aktualnie nie ma jak wejsc na strone portalu po zalogowaniu, gdyz ponowne wpisanie adresu powoduje stworzenie nowej sesji i wylogowanie
:(
sc0rp:
--- Cytuj ---Fatal error: Call to undefined function get2by2host_copyright() in /home/hastra/public_html/centrala/forum/Sources/Load.php(2083) : eval()'d code on line 380
--- Koniec cytatu ---
na dole strony przy przegladaniu tematu.
Xarthias:
Szajsik, który publikował info o nowych wątkach na facebooku i twitterze odinstalował się podczas upgrejdu forum i to z jego powodu jest ten powyższy błąd.
Szukamy installera ;)
owoc84:
--- Cytat: mystiq w Czerwiec 07, 2010, 09:24:25 ---Co z przyciskiem "portal"?
Aktualnie nie ma jak wejsc na strone portalu po zalogowaniu, gdyz ponowne wpisanie adresu powoduje stworzenie nowej sesji i wylogowanie
:(
--- Koniec cytatu ---
Coś mi się pochrzaniło i nie loguje mnie już automatycznie. Ani w pracy (FF) ani w domu (Chrome) a jak się loguje ręcznie to od razu wyświetla się forum a nie portal i też nie mam przycisku "portal" co mnie bardzo irytuje bo muszę usuwać "forum/index.php" z adresu żeby wrócić na stronę główną. A i po powrocie na stronę główną nie ma żadnego CSSa :D Ma tak ktoś jeszcze?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej