Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Księga skarg i wniosków

<< < (5/117) > >>

WolfSimon:
Wziełem (jakbym się częściej logował to by było wziąłem :)) się byłem zalogowałem pierwszy raz od bardzo dawna i nie chcę marudzić ale layout forum jest zajebisty gdyby nie to ze jest do dupy, a mianowicie:
- przeglądanie wątków forum jest masakryczne, mnogośc podpisów, sigów, tekstów dodatkowych, dat itp jest tak wielka i na dodatek taka sama jak główne wpisy postów że mam powazny problem z wyłowieniem tego co jest postem a co nim nie jest :D
- nick wpisującego jest mniejszy i mniej zwraca uwage od tego całego badziewia pod nim typu karma, ranga itp, więc na pierwszy rzut oka to ciężko zobaczyć kto posta napisał, trzeba chwilę się poprzyglądać.

Może to kwestia przyzwyczajenia, ale jak dla mnie to cholernie mało czytelne to, napewno zmiana czcionki wpisu w poście z szarej na białą by pomogła, proponuję równiez zmniejszyć badziewie pod Nickiem lub zwiększyć nicka postującego.

To tyle jak na pierwsze wrażenie, oczywiście można się ze mną niezgodzić :D

Voulture:
Bo masz za duza sygnature :P

Xarthias:
Wyreguluj sobie monitor, wyłącz pokazywanie podpisów/avatarów i nie marudź :D
Przyzwyczajać się tez nie przyzwyczajaj, bo SoonTM będzie sporo zmian  :coolsmiley:
A jak już tak potwornie Ci to wszystko przeszkadza, to sobie wersję wap oglądaj ;) tam masz czytelnie aż do przesady :P

No i witamy wśród żywych  :D

marcoos:

--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 09, 2008, 22:39:17 ---A jak już tak potwornie Ci to wszystko przeszkadza, to sobie wersję wap oglądaj ;) tam masz czytelnie aż do przesady :P

No i witamy wśród żywych  :D

--- Koniec cytatu ---

A czy nie dało by się dla wersji wap zrobić czytelniejszego odwołania? np. wap.eve-centrala.pl  ?
No i popieram powitanie :) - czyżby stara wiara wracała? :)

Xarthias:

--- Cytat: marcoos w Kwiecień 10, 2008, 07:32:52 ---A czy nie dało by się dla wersji wap zrobić czytelniejszego odwołania? np. wap.eve-centrala.pl  ?

--- Koniec cytatu ---

W zasadzie to pewnie się da. Dobry pomysł w sumie, SoonTM ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej